SVIMA JE GOVORILA DA JOJ JE ŽIVOT BAJKA: A onda je dečko toliko prebio da joj je iščupao i jezik (VIDEO)Karli nije nikome govorila da je Rajan Kameron nasilan sve dok nije završila u bolnici. Doktori su morali da joj zašiju jezik natrag u usta jer ju je Rajan toliko krvnički tukao da joj je čupao jezik i odgrizao deo uha.

karli-heger-jezik-decko-nasilje-foto-youtubeprintscreen-1477664713-1022965

Zapušio joj je nos kako ne bi mogla da diše dok se davila u krvi. Spasli su je prijatelji koje je Rajan namerno ostavio ispred kuće i zaključao vrata. Uspeli su da provale unutra i spreče da je ne ubije.

Istakla je da se bio nasilan u prošlosti, ali da je smatrala da bi njen odlazak samo pogoršao stvari.

“Pokušala sam više puta da raskinem, a on bi čak pretio da će ubiti mog psa. Bila me je sramota od porodice jer sam započela život s ovim čovekom”, rekla je.

Sve srećne slike na Fejsbuku su bile samo iluzija.

“Nemojte nikada (nasilnicima) da im kažete da ste ništa i kako nemate gde da odete. Uzeće vam sve i govoriće kako ne možete ništa da učinite. Budite sa prijateljima i radite bilo šta drugo”, rekla je Karli koja se uspešno oporavlja, a sa razlogom je podelila svoju priču jer želi da skrene pažnju i na druge koji su u sličnom problemu.


Izvor: kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...