SVAKA ČAST DOBRIM LJUDIMA: Za samo 24 sata SAKUPLJENO 350.000 EURA za liječenje male TEODORE

Oko 40 miliona dinara (350.000 evra) za lečenje male Teodore Vranješević (9) iz Kragujevca skupljeno je za manje od 24 sata zahvaljujući SMS porukama i uplatama humanih građana.

– Mogu da vam potvrdim da je od juče, kada je fondacija “Budi human – Aleksandar Šapić” aktivirala SMS broj za malu Teodoru stiglo oko 200.000 poruka. Poslednji presek smo radili pre 40-ak minuta, a u međuvremenu ih je možda pristiglo i više – rekao je Šapić.

On je dodao da je Teodorin otac Bogdan već ranije prikupio određena sredstva i da se nada da će devojčica što pre moći da ode na lečenje.

– Sajt nam pada od opterećenja, ali Srbija ponovo pobeđuje i pokazuje svoje veliko srce! – napisao je on na svom Twitter nalogu pre 13 sati, kada je za Teodoru velikom brzinom pristiglo oko 100.000 poruka.

Cena poruke je 200 dinara, što znači da je preko ove fondacije za Teodoru pristiglo oko 40 miliona dinara, to jest oko 320.000 evra.

Da bi devetogodišnja devojčica, koja boluje od mijeloidne leukemije, ozdravila potrebna je transplantacija koštane srži, koja se obavlja u Frankfurtu i košta čitavo bogatstvo – 350.000 evra.

Sve su nade da je jedno dete uspelo da ponovo ujedini Srbiju i da će posle besomučne borbe sa opakom bolešću uskoro ponovo moći da bude zdrava i bezbrižna devojčica.

Izvor: blic.rs