SUNCE ĆE POSTATI CRNO, NEVEROVATAN ZEMLJOTRES ĆE POGODITI ZEMLJU: Smak sveta stiže 29. jula! (VIDEO)

Smak sveta stiže 29. jula. Iz nekog razloga teoretičari zavere su opsednuti ovom idejom o kraju sveta i civilizacije. Ali, zapravo ne cele civilizacije. Preživeće samo oni koji odgledaju ovaj Jutjub snimak.

Smak-sveta-670x447

Naime, ekipa sajta “End Time Prophecies” upozorava u svom novom snimku da će se upravo ove godine dogoditi smak sveta. Nije im baš za verovati jer je ista ekipa predvidela da će nas asteroid udariti 6. maja, kao i da će Barak Obama u junu otkriti da je Antihrist. Ništa se nije ostvarilo.

Prema njihovim najnovijim tvrdnjama, 29. jula nas očekuje smak sveta. Tada će Isus Hrist će drugi pu doći na zemlju što će se dogoditi u isto vreme kada se pomere magnetne ploče Zemlje i stvore globalni zemljotres.

– Zemlju će pogoditi neverovatno jak zemljotres, a Sunce će postati crno, dok će se Mesec potpuno izokrenuti. Zvezde će padati po zemlji, kao velike smokve koje padaju sa drveća kada ih jak vetar trese. Svaka planina i ostrvo će se pomeriti sa svog mesta. Stvoriće se vakum koji će isisati čitavu Zemljinu atmosferu – navodi se na snimku.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs