STRAVIČNO PROROČANSTVO ZA 2016.: Ova 3 datuma morate se dobro čuvati…

Nekako smo proživjeli 1.1. 2000., kada je prijetio strašni Y2K. Preživjeli smo i jezivi 21. 12. 2012., kada je prema majanskom Kalendaru dugog brojanja bio smak svijeta.

thumb460_83719_1asteroid

No ove godine nas čeka ni manje ni više pet krajeva svijeta. I daleko su maštovitiji i od velikog potopa ili epidemije, a što je još zanimljivije, nijedna od predviđenih kataklizmi ne svodi se na stvarne prijetnje čovječanstvu – prenapučenost i globalno zagrijavanje.

1. Zato što tako kažu Istjerivači duhova

U drugom dijelu ovog filma, snimljenom 1989., smak svijeta pada ove godine, i to ni manje ni više nego na Valentinovo.

2. Zato što ovaj “znanstvenik iz NASA-e” tvrdi da će se obrnuti polovi

Prije pet godina, dr. Salvatore Conti, koji za sebe tvrdi da je znanstvenik iz NASA-e, upozorio je da će se upravo ove godine početi mijenjanje Zemljinog magnetskog polja. Tijekom geološke prošlosti, polovi su zamijenili mjesta mnogo puta tako da to i nije toliko nevjerojatno.

Ipak, sumnju na Dr. Sala baca to što tvrdi kako će nakon otkrivanja ove strogo čuvane tajne morati nestati na neko vrijeme. Teško da bi itko mogao sakriti promjenu magnetskih polova planeta…

3. Barack Obama je Antikrist i uništit će svijet 6. 6. 2016.

Teoretičar zavjera David Montaigne čvrsto vjeruje da je u Bibliji zapisano kako je predsjednik SAD-a Barack Obama glavom i bradom antikrist i da će započeti treći svjetski rat.

“Biblijski dokazi nas uvjeravaju. Antikrist će krenuti na Jeruzalem 2016. godine. Antikrist je kralj Babilona, a Babilon je New York. Barak Obama odgovara opisu Antikrista iz Biblije” siguran je Montaigne.

Ili možda nije – kako se približila 2016. počeo je tvrditi da na znakoviti datum s tri šestice, samo početi uništenje svijeta, a kraj je 2019.

4. Asteroid udara u Zemlju 16. maja, potom će u CERN-u stvoriti crnu rupu

Svećenik Ricardo Salazar na propovjedima uporno ponavlja kako će nas u svibnju pogoditi asteroid, pa čak detaljno opisuje i njegove dimenzije. A kako ne bi ispao tek obični srednjovjekovni svećenik koji najavljuje apokalipsu, dodao je i predviđanje kako će znanstvenici u Velikom sudaraču hadrona stvoriti crnu rupu koja će progutati Zemlju.

Nije važno što NASA ističe kako smo barem još 100 godina sigurni od asteroida koji bi mogli naškoditi Zemlji, niti to što bi Zemlju mogla rastrgati tek crna rupa mase kao naš planet, jer Salazar dobiva svoje informacije ravno od Boga.

5. Apokalipsa je tu

Isus se vraća, tvrdi Biblija. Valjda. Naime, prema tvrdnjama na sumnjivom sajtu Mark of the Beast”, kraj je blizu, i najavljen je u Bibliji.

“Sedamdeset sedmica u Daniel 9:24 su 70 krugova koji nas dovode do kraja sveta. Oni će se završiti 2016. godine gospodnje kad će Božja djeca otići u nebeski Kanaan. Isus će doći ponovo, i nastaće kraj svijeta koji poznajemo”, piše na ovom sajtu.

Izvor: Net.hr