STRAVA: Devetogodišnja curica vrištanjem otjerala otmičara?!

Karlovačkoj policiji prijavljen je pokušaj otmice djevojčice , na području Starih Sela kod Duge Rese u subotu oko podne.

cesta

Prema opisu, riječ je o muškarcu u dobi između 50 i 60 godina. Koliko je poznato ponudio je devetogodišnjoj djevojčici prijevoz a ona ga je vrištanjem uspjela otjerati a potom i pobjeći.

Roditelji javili policiji

Djevojčica se sama vraćala iz škole kući kada se pored nje u Frankopanskoj ulici, na Starim Selima, točnije blizu kapelice, zaustavio nepoznati muškarac. Vozio je crni volkswagen karavan. Pitao je djevojčicu želi li da je poveze. Ona je kazala da ne treba, a vozač je ponovio poziv.

Djevojčica je tada počela bježati i vrištati, a on je pobjegao. Curica je dotrčala kući i o svemu obavijestila roditelje koji su to brzo prijavili policiji.

‘Ne volim da dečkići idu pješice’

U policiji su potvrdili da “poduzimaju mjere”. Nisu dali opis vozača. Osim da je riječ o starijem muškarcu u crnom volkswagenu, pojavila se informacija da je imao zalizanu kosu.

Nije ovo prvi put da se školskoj djeci na području Duge Rese nudi prijevoz. Nedavno je nešto nešto stariji dječak također bio meta muškarca koji mu je nudio prijevoz govoreći da “ne voli da dečkići idu pješice”.

Izvor: net.hr