SRCE JOJ NIJE IZDRŽALO: Djevojčica (9) preminula od stresa jer je znala ŠTA je čeka za dva dana…

Devetogodišnja devojčica je preminula od srčanog udara koji je bio posledica stresa svega dva dana pre nego što je svedočila protiv dede svoje drugarice optuženog da ju je seksualno napastvovao.

3ada944300000578-0-image-a-113_1480429407290

Devojčica Y.K. je brzo prebačena u bolnicu nakon što se srušila u svom domu u Bornovi u turskoj provinciji Izmir.

Lekari koji nisu uspeli da je spasu veruju da je briga zbog seksualnog napada i strah od izlaska na sud bio previše za njeno srce, piše Dejli meil.

Y.K. je toliko bila pod stresom zbog događaja da nije mogla da odlazi u školu posle incidenta pre četiri meseca i išla je kod dečjeg psihologa. Nju je navodno napao T.C. (58), deda njene drugarice dok su se igrali na terasi njenog doma.

Dve devojčice su izašle i Y.K. je ostala sama sa T.C. koji joj je navodno rekao da će joj dati lutku kako bi je razveselio.

Umesto toga, čovek ju je navodno seksualno napao.

Devojčica je pobegla kući roditeljima koji su pozvali policiju a deda je uhapšen i potom uz kauciju pušten do suđenja. Po svemu sudeći Y.K. se nikada nije oporavila od stresa.

Prestala je da ide u školu, bila je suviše uplašena da bi ostala sama i počela je noću da mokri u krevet.

Kako se suđenje približavalo, postajala je sve anksioznija zbog svedočenja i mogućnosti da će se s napadačem suočiti na sudu.

Dva dana pre suđenja ona se srušila i izgubila svest, da bi potom i premiula u bolnici u koju je odmah odvedena.

– Moja ćerka je bila jako uplašena nakon napada. Sada je izgubila život. Učiniću sve kako bi taj čovek bio kaženja – rekao je T.K, otac devojčice.

Izvor: blic.rs