SRAMOTNA SNIMKA: Turist sjeo na sladoled, izvadio vrećicu s insektima i pokušao…

Sramotna se situacija ovih dana odigrala u Rovinju u jednom ugostiteljskom objektu koji prodaje sladoled.

sladoled

Rovinj FM na svom je Facebook profilu objavio status i video situacije u kojoj turist iz Poljske, koji je u objektu jeo sladoled s obitelji, u jednom trenutku ustaje i žali se konobaru.

No, nakon pomnog pregledavanja videa, vidi se kako je turist izvadio vrećicu s insektima i ubacio jednog u sladoled te se potom žalio kako ne bi trebao platiti račun.

Na kraju je platio i pobjegao

“Poštovani u prilogu vam saljem video iz nadzorne kamere jednog ugostiteljskog objekta u Rovinju.

Na videu se vidi kako obitelj iz Poljske odnosno otac u 39. sekundi videa izvadi vrećicu s insektima, nekakve muhe i baca jednu na tanjuru gdje je do tada jeo sladoled… i brzo nakon toga zove konobara da se žali i napravio je dramu tako da su svi ostali gosti navodno doznali da na sladoledu je nekakva muha. Mi naravno da smo se osjećali loše jer pazimo na maksimum da nam se takve stvari ne dogode i nismo mu naplatili. U međuvremenu smo provjerili snimak i vidjeli slučaj. Nakon pola sata isti turist prolazi kroz terasu i kad sam ju prišao i rekao mu da ga imam na videu šta je radio odmah se izvinio i platio račun i brzo je pobjegao.

Dakle molim vas da pišete u vezi ovog slučaja tako da se drugi paze jer mi smo srećom uhvatili prevarantsku obitelj iz Poljske”, piše Rovinj FM.

Pogledajte video:

Izvor: net.hr