ŠOKANTNA ISPOVIJEST: “Moj otac je živ! Arkan je živ, Ceca ga drži kao…”Hoću da Srbija zna istinu! Ceca ga u Aja Napi prijateljima predstavlja kao svog ujaka. Moji doušnici ga često viđaju u dvorištu vile, tvrdi sin Željka Ražnatovića.

6-17-650x330

Arkan je živ! Promenio je lični opis, živi na Kipru, a Ceca Ražnatović se prema njemu ponaša kao prema robu.


Ovo tvrdi Arkanov najstariji sin Mihajlo Ražnatović, koji se tako pridružio bratu Vojinu u hajci na maćehu, piše Kurir.

Više nema moć

– Dok zaluđene djevojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere – napisao je Mihajlo na Fejsbuku ispod fotografije snimljene na aerodromu na kojoj je Ceca i jedan puniji gospodin koji joj nosi stvari.

Mihajlo Ražnatović za Kurir tvrdi da sumnja da je upravo taj čovjek njegov otac Željko. Prema njegovim rečima, Arkan je potpuno promijenio lični opis, ugojio se i drži se po strani. Živi na Kipru u Cecinoj vili. A Ceca je, s druge strane, promijenila ponašanje prema Arkanu.

– Ceca izdržava Arkana i tretira ga kao psa. Hoću da Srbija zna istinu! Imam svoje ljude u Aja Napi koji mi sve prenose, a onda sam se i ja svojim očima uvjerio da je on živ. Znam da ga Ceca gostima koji s njom dođu na Kipar predstavlja kao svog ujaka. Moji prijatelji ga često viđaju u dvorištu vile. Ona Željka drži u šaci i ucjenjuje ga. On više nema onu moć, a ona to koristi. Kao najstariji sin pozivam svog oca da se vrati u Srbiju, jer mu je bolje da robija u zatvoru nego da bude Cecin rob! – kaže Mihajlo Ražnatović za Kurir.

Zvao Vojina

On dalje tvrdi da je Arkan lično zaustavio njegovog polubrata Vojina, koji je prethodnih mjeseci intenzivno napadao Svetlanu Ražnatović.

– U vrijeme kad je Vojin javno napadao Cecu, ona je često išla na Kipar, vjerovatno da bi se sa Željkom posavjetovala kako Vojina da skine s grbače. Ubrzo je Vojin prestao s napadima i obećao joj da to više neće raditi – rekao je Mihajlo Ražnatović.

Inače, ovo nije prvi put da Arkana “oživljavaju”. Prošle godine portali širom bivše Jugoslavije prenijeli su “vijest“ da je Ceca otišla na Tajland s Arkanom. Portal koji je lansirao ovu vijest kao dokaz za svoje tvrdnje naveo je Cecino ponašanje posle Arkanovog ubistva u januaru 2000. godine, odnosno to što pevačica nikom nije dozvolila da vidi tijelo mrtvog Ražnatovića.


Izvor: avaz.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline