SJEĆATE LI SE OVE DJEVOJČICE? PRONAĐENA MALA MEDLIN, KOJA JE NESTALA PRIJE 9 GODINA?! Evo gdje se nalazi…

Devojčica Medlin Meken (3) iz Velike Britanije nestala je 2007. godine iz hotela u mestu Praja de Lus u Portugaliji, gde je letovala sa porodicom.

Tan2013-10-24_145335361_0-620x350 (1)

Od tada vodila se intenzivna istraga, koja je nekoliko puta bila prekidana, usled “nedostatka dokaza”. U medijima se pisalo da je devojčica preminula, kao i ko je njen ubica, međutim, sada su u javnost “procurele” nove informacije. Naime, mala Medlin se nalazi u Paragvaju, piše tabloid “The Sun”.

Zbog ovih pretpostavki, alarmirane su četiri policijske stanice, Interpol i agencije zadužene za pronalaženje kidnapovane dece.

– Moj tim je dobio informaciju da se Medelin već dva meseca nalazi u Aregi, gradu u Paragvaju. Viđena je u društvu jedne žene – rekao je Miraz Ulah Ali, istražitelj koji radi na ovom slučaju.

Zamenik šefa policijske stanice u Aregi, Sani Amarila, potvrdio je da su dobili ove informacije i da su odmah obavestili Ministarstvo unutrašnjih poslova i Interpol.

– Za ovu vest i nove dokaze će se čuti u celom svetu. Moramo da reagujemo na vreme i pronađemo tu devojčicu – rekao je Sani.

Izvor: The Sun