ŠEIK VAM NA FACEBOOKU POKLANJA MILION DOLARA: Evo kako da ih vi dobijete…

Princ Hamdan Bin Muhamed Bin Rašid Al Maktoum navodno poklanja milion dolara 20 nasumično odabranim osobama koje budu učestvovale u njegovom takmičenju na Facebooku.

Fejsbuk-seik--670x447

Na Facebook stranici “Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum”, iza koje navodno stoji istoimeni vrhovni princ Dubaija, pojavio se post koji poziva sve ljude da lajkuju stranicu i podele objavu kako bi učestvovali u izvlačenju nagrade od milion dolara.

Princ Hamdan Bin Muhamed Bin Rašid Al Maktoum navodno poklanja milion dolara 20 nasumično odabranim osobama koje budu učestvovale u njegovom takmičenju.

Sve što je potrebno da se uradi kako bi se učestvovalo u izvlačenju jeste da se lajkuje ta Facebook stranica i post, kao i da korisnik isti taj post podeli na svom zidu.

Međutim, cela priča deluje prilično sumnjivo, a uprkos tome, brojni ljudi su već počeli da šeruju ovaj post na svojim profilima.

Komentari korisnika na ovu vest su podeljeni. Neki čestitaju šeiku na ovoj odluci, dok drugi smatraju da je u pitanju klasična prevara.

S obzirom na to da je u pitanju ličnost koja zaista postoji i koja je poznata, a pomenuta Facebook stranica nije verifikovana, vrlo je verovatno da je u pitanju neslana šala koja za cilj ima prikupljanje velikog broja lajkova.

Izvor: telegraf.rs