SAVRŽENSTVO BEZ MANE: Ovo su 3 NAJLJEPŠA horoskopska znakaNe kažemo da je ova podjela isključiva, ali po horoskopu, ovo su tri najljepša znaka. Pogledajte da li ste i vi među njima!

VAGA

One su izvajane. Bilo da se radi o muškom ili ženskom pripadniku znaka, Vaga je sinonim za ljepotu. Ubjedljivo najljepši znak zodijaka. Kao i kod Bika, planeta Venera je ovdje baš nesebično u jedno biće spakovala savršenstvo bez mane, s tim što je bila izdašna i u darivanju lijepih manira, prefinjenog držanja. Koketne i harizmatične gotovo uvijek će emitovati neke zavodljive poruke.

Najljepše poznate Vage: Monica Belluci i Matt Damon.

ŠKORPIJA

Jednom riječju Škorpije su bogovi harizme. Oni imaju magnetnu privlačnost i neodoljive su. Njihova konstitucija je sitna i mišićava. Oči su im najjače oružje u njima omiljenoj funkciji zavođenja. Pogled će uvijek djelovati dvosmisleno i misteriozno. Kada su nečim iritirane, pogledom „strijeljaju“ . Stav im je provokativan.

Poznati: Demi Moore i Leonardo DiCaprio.

JARAC

Koščata građa i izražene jagodice, Jarčevima daje odličnu predispoziciju da se bave modelingom. Ovo je najfotogeničniji znak zodijaka, i prava je šteta što pred objektivom ne uživaju. Ovaj znak gotovo da i ne raspolaže gestakulacijom, pa stoga sa izraza lica teško da ćete nešto pročitati. Često pripadnici ovog znaka imaju prozirno plave oči, svjetlije su puti, kose i obrva. Njihov hod je vrlo odlučan i siguran. Imaju pravilno držanje.

Poznati Jarac je Kate Moss.


Izvor: B92.netPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline