RODILA JE SA 72 GODINE: Ali, jedna druga stvar sa fotke je ŠOKIRALA svijet!

Sa svojom sijedom kosom Dalijinder Kaur djeluje ošamućena kad gleda svoje novorođenče u naručju. Ali to možda nije sve do majčinskog instinkta jer je gospođa Kaur izabrala po prvi put postati majka u dobi od 72 godine.

91043_2b

Nakon vijesti o najstarijoj majci koja je obišla svijet, pojavila se informacija da su gospođa Kaur i njen suprug Mohinder Singh Gill, 79, vjerojatno željeli dijete samo kako bi mogli zatražiti dio od 630 000 eura vrijedne ostavštine njegovog pokojnog oca.

Par je očajno htio imati vlastito dijete kako bi ‘upotpunili’ obitelji – ali i time, isto tako, okončali 40-godišnju pravnu bitku između Gilla i njegove obitelji, piše Daily Mail.

91043_dalijinder-kaur-mohinder-singh-gill-03

Gill, koji je poljoprivrednik i živi u Amritsaru, država Punjab, priznao je da su se okrenuli umejtnoj oplodnji u pokušaju okončanja pravne bitke oko očeve baštine.

‘Otac mi je pokušavao oduzeti moj udio u ostavštini pod izgovorom da nemam vlastitu djecu’, rekao je. ‘U tom smo pravnom natezanju sudjelovali 40 godina’.

Gillov otac Uttam Singh, koji je preminuo prije osam godina, htio je imovinu podijeliti između svoje djece.

Međutim, Gill tvrdi kako mu je njegovo četvoro braće odbilo dati njegov dio jer nije imao vlastite djece o kojoj bi morao brinuti.

91043_dalijinder-kaur-mohinder-singh-gill-01

‘Kada se ta borba počela, bio sam u 40-ima tako smo supruga i ja smo pokušavali imati dijete, ali bilo je nekih medicinskih komplikacija’, kaže.

‘Obišli smo mnoge liječnike, ali bilo je 1970-ih i 80-ih godina, tako da medicinske ustanove nisu bile toliko razvijene. Bilo je sramota što ne možemo imati dijete, bez sumnje, ali su nas zarobile parnice’, govori Gill.

Par kaže da su gotovo odustali od djeteta kada su vidjeli oglas za kliniku za plodnosti. Zahvaljujući doniranim jajašcima, gospođa Kaur je rodila zdravog dječaka u travnju, nakon dvije godine liječenja.

‘Bog je čuo naše molitve. Osjećam da je moj život sada potpun. Čuvam svoju bebu i sebe. Osjećam se tako punom energije’, kaže Kaur. ‘Moj muž je također vrlo brižan i pomaže mi koliko god može’.

91043_1b (1)

‘Kada smo vidjeli oglas za umjetnu oplodnju mislili smo da trebamo pokušati jer sam tako silno željela vlastito dijete’, dodala je.

Anurag Bishnoi, embriolog i vlasnik Nacionalnog centra za plodnosti i djecu iz epruvete u Hisaru, gdje je gospođa Kaur dobila tretman kaže da je za njih ovo velika radost jer indijski zakoni ne dopuštaju usvajanje djece nakon 45 godina života.

Izvor: Net.hr