RASPLAKAT ĆETE SE: 3 zaposlenika uočila su ženu KAKO PLAČE, a onda su shvatili o čemu se radi…Barbara je jednog jutra sjedila u autu i čekala red kako bi mogla kupiti kavu u drive-thruu svog omiljenog kafića.

1918614_10208829998696752_971040764989530684_n

Da nešto nije kako treba, primijetila je nakon nekoliko minuta kada se red uopće nije micao. Učinilo joj se da vozač ispred nje zadržava red – radnik na ‘prozoru’ pričao je s osobom za volanom, a nakon nekoliko sekundi, pridružilo mu se još dvoje ljudi.

Barbara je ubrzo primijetila kako su se radnici nagurali kako bi rukama uhvatili ruku žene za volanom prvog auta u redu. Naravno, Barbara je pri ruci imala mobitel i slikala je ovaj neobičan događaj.
Nakon nekoliko trenutaka, žena se odvezla , a kad je Barbara došla na red, saznala je čemu je točno svjedočila.

Šokirano je podijelila priču na Facebooku, a od tada je podijeljena tisuće i tisuće puta…

Snapped this picture while waiting in line at the Dutch Bros on 138th Avenue today. Turns out the young lady in line…

Posted by Barbara Danner on 19. Mart 2016

“Ovu sam fotku snimila dok sam čekala u redu za jutarnju kavu kod Dutch Bros. na 138.č Aveniji. Saznala sam da je mlada žena za volanom večer prije izgubila svog 37-godišnjeg supruga. Kad su dečki koji rade tamo shvatili da je ženi potrebna utjeha, prekinuli su sve što su radili i nekoliko se minuta molili s mladom ženom. Pozvali su je da se vrati ako će joj trebati potpora. Molim se za ovu ženu, a vi znate gdje kupiti kavu!”, napisala je na Facebooku.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline