RAK, RIBA I JOŠ JEDAN ZNAK: Najbolji su ljubavnici, a kad vole, vole najiskrenije!

S retro Marsom u inkonjunkciji s Venerom i Uranom, postoji velika opasnost da ćemo se ponašati nepromišljeno i prouzročiti nered, bez da smo namjeravali. Možemo biti grublji i neugodniji nego što pretpostavljamo.

par-u-krevetu-seks

Trebamo naći sigurnosni ventil za ekscesne napetosti. Seks? Seksualno ‘energiziranje’ je sveiscjeljujuće!

Ovnovi izigravaju seksualne terminatore, a i Ovčice slične eros uloge glume. Ako u njegovim ili njezinim očima niste number one, libido vam slabi i opada. Potražite protuotrov za nagomilani stres. Vaše povremene erektilne disfunkcije psihološke su naravi.

Lavovi se brzo zapale, ali i lako zgasnu. Niste u reprezentativnoj kondiciji. Ako vas u svoje ručnonožne škare zgrabi seksualno povampiren(a) Škorpion(ka), pojest će vas za doručak. Gadno ste se tjelesno zapustili. Juriš u teretanu razvijat mišiće!

Strijelcima se popravlja raspoloženje, a s dobrom voljom, i još „nešto“ im se češće diže. I Strelice su iznova seksualno reaktivne. Prošli ste kroz ljubavnu dolinu suza, i preživjeli ste. Sve ostalo što vam u bliskoj budućnosti nadolazi, manje je bolno.

Bikovi vole proljetno oprašivanje. Da niste Bik, bili biste pčel(ic)a. Njegovo ili njezino forsiranje originalnih seksualnih tehnika i vještina moglo bi završiti fijaskom. Bikovi su rodonačelnici konzervatizma. Misionarski položaj tradicionalno vam najbolje leži.

Djevice se slabo snalaze u dubokim ljubavnim vodama. Ako ste u vezi s Rakom, Škorpionom ili Ribom, sigurno vas on(a) guši svojim ‘vodovodnim’ osjećajima. Utapate se, a ne znate plivati. Seks bez emocija, izmislile su ‘gimnastičarke’ Djevice.

Jarci imaju ‘dalekometni top’ među nogama. Vi mislite da se cure lijepe na vas jer ste financijski prosperitetni, a one sretno cvrkuću zbog nekog vašeg drugog nadarenog bogatstva. I Jarice se sizifovski pohotno troše. Penju se, padaju, i iznova se uspinju.

Blizanci se prikazuju svijetu i svemiru u najljepšim izdanjima. Malo veće grudi i duge tanke noge? Blizanke manekenke budućnosti! I muški Blizanci izgledaju poput nestašnih dječaraca, čak i u poodmakloj dobi. Život je seks. Seks je život. Ništa bez seksa.

Vage su kronično neispavane. Noćima motrite nebo, a zvijezde viđate (pospani) i danju. Uspavana ljepotica čeka da je princ poljupcem razbudi? Život je rijetko bajkovit. Možda se usred noći raščupani probudite, u tuđem stanu, i bez novaca za taksi.

Vodenjaci se krasno zabavljaju, ma gdje bili. Futuristički uživate u sadašnjosti, a prošlost je ionako neprolazna. Vaš apstraktni mozak teško je defragmentirati. Zaljubljujete se u ideju, a ne u osobu. Vaš ‘animalni rep’ vidljiv je jedino pri seksanju.

Rakovi fantaziraju o vječnoj ljubavi. Postoji ljubav duša, ali takvo što treba karmički zaslužiti. Možda ste neotkriveni anđeo? Bilo kako bilo, vaš seksualni život vrijedi nula bodova. Potrebno vam je „reformsko preslagivanje“ u krevetu. S kim ćete u koaliciju?

Škorpioni mirišu novu (staru?) ljubav u zraku. Proteklih tjedana propisno ste njegovali vaše ‘intuitivne antene’, i sada rade ko nove. Mars vas daruje fatalnom karizmom nepobjedovitosti. Tko uleti u škorpionsku mrežu strasti, nema mu spasa.

Ribe žive u bunilu. Ne treba vam bunika, rođeni ste zbunjeni. Ljudi bezobrazno bulje u vašu bulju u prolazu. Dobivate komplimente erotske naravi. Riba sirena! Vaši kukovi ‘prirodno plivaju’ dok hodate. Gdje je problem? No problem. Malo ste fiju, i puno ste seksi.

Izvor: net.hr