PUTIN ŠOKORAO SVE: Muslimani nisu raznijeli Svjetski trgovinski centar, već je to uradila Amerika!Američki stručnjaci tvrde da, iako su odnosi između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država najlošiji još od ere ”Hladnog rata”, dešavanja u svetu predstavljaju ”zatišje pred oluju”.

Vladimir Putin

Internet sajt ”Veteranstoday.com” navodno prenosi pisanje lista ”Pravda” u kome stoji da Rusija sprema objavljivanje dokaza da su Vlada SAD i američke obaveštajne službe umešani u napad 11. septembra 2001. godine na Svetski trgovinski centar u Njujorku.

Teoretičari zavere već godinama optužuju SAD da je odgovorna za napad na ”Kule bliznakinje”, a ruska strana navodi da ima satelitske snimke koji potvrđuju te tvrdnje.

Kako navodi ruski list, u dokazima se jasno vidi da je američko rukovodstvo organizovalo čitav napad, kao i kasniju manipulaciju javnog mnjenja.

”Pravda” piše da su SAD kreirale sliku da su američki građani žrtve međunarodnog terorizma, a da se iza svega toga zapravo krije želja SAD da kontrolišu izvore nafte na Bliskom istoku.

Dokazi će, navodno, biti toliko ubedljivi, da će u potpunosti razbiti objašnjenje američke vlasti za napad u Njujorku. Rusija na taj način, piše taj list, želi da dokaže da SAD odavno koriste lažan terorizam kako bi držale svoje građane u strahu i kao povod za ratne operacije u stranim zemljama.

U slučaju da Putinova taktika uspe, to će predstavljati šok za javnost u Americi i izazvaće gnev građana, kao i masovne proteste širom zemlje. S druge strane, dokazi da su SAD organizatori napada na Njujork, potpuno će diskreditovati Amerikance kao lidere u borbi protiv terorizma.

Pogledajte video:


Izvor: sandzakonline.comPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline