PROSLAVILA SE KAO MARIJA U ŽIKINOJ DINASTIJI Tri decenije je nije bilo u medijima, evo kako izgleda danas

Glumica Rialda Kadrić Šebek proslavila se ulogom u filmu “Lude godine”, gde je igrala Bobinu Mariju.

geqktkqturbxy85zjbjztq5mmexmjuyodu3zty0zji5ntu0yty1nmywmy5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Prošlo je 40 godina otkako je snimljen prvi film iz popularnog serijala, koji je postigao neverovatan uspeh. I danas su dogodovštine Marije i Bobe omiljene publikama svih generacija, ali je glumica Rialda Kadrić Šebek izbegavala pažnju javnosti i medija.

Ona je Beograd napustila davne 1986. godine i posle skoro tri decenije se ponovo vratila u Srbiju.

Gostujući u emisiji “150 minuta”, progovorila je o Gidri, Marku Todoroviću, Beogradu, o prvom poljupcu koji se odigrao pred kamerama, ali najšokantniji podatak koji je iznela vezan je za njene godine u filmu “Lude godine”.

xjsktkqturbxy8yotm2zdjhzdy0ymixogi1odbjndblzjhlzjfjyjywny5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Rialda Kadrić otkrila je da se prvi put u životu poljubila na filmu, i to kada je imala trinaest godina.

– Pitanje je ko su Boba i Marija danas. Da li oni postoje i da li je njihova ljubav danas zabranjena i zašto. Mi smo tada živeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija jer sam se našla u jednom svetu odraslih.

Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Mene je film otkrio za moje vršnjake koji su govorili: “To je jedna dobra, popularna ženska”. Imala sam trinaest godina kada sam glumila.

Nekako sam izašla na kraj sa tim.

Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi pravi poljubac

Izvor. blic.rs