PRONAĐEN PRIRODNI LIJEK ZA RAK: Naučnik daje recept koji svako može napraviti u svom domu sa samo 5 jednostavnih sastojaka!

Doktor Hristo Mermerski, naučnik iz Bugarske, tvrdi da je stvorio prvi lijek koji može da izliječi rak.

Univerzalni lijek za rak

Lijek doktora Mermerskog navodno je dobar za cijelo tijelo i može da izliječi bilo koji oblik raka.

Zdravstvene beneficije

Lijek je očigledno dobar za srce, bubrege, jetru, krvne sudove i obnavlja ekskretorni, digestivni i imuni sistem. Također, pomaže u regulaciji tjelesne težine i liječi upaljene zglobove.

Sadržaj lijeka

Lijek sadrži praktično sve esencijalne vrste u sebi – proteine, vitamine, biljne masti, mineralne soli, bioaktivne supstance i ugljene hidrate.

Dodatne beneficije

Pored toga, lijek je također dobar za moždane funkcije. Profesor je rekao: “To je hrana koja utiče na cijelo tijelo i rak u takvom organizmu jednostavno nestane”.

RECEPT:

Lijek je domaće proizvodnje, a njegov recept je dostupan javnosti, nije tajna uopšte. Treba vam samo pet sastojaka – bijeli luk, orasi, limun, žitarice i med.

Klijanje integralnih žitarica

Potrebne su vam 4 šoljice sirovih integralnih žitarica koje treba da ostavite vlažne 2-3 dana. Nakon toga, potrebno je da ih sameljete zajedno sa orasima i bijelim lukom.

Luk i orasi

Potrebno je da oljuštite 12 češnjeva bijelog luka i 4 oraha, a zatim ih pomiješate sve zajedno.

8 Limun

Pripremite petnaest limuna. 5 sameljite u mješavinu, uključujući i njihovu koru. Preostalih 10 limuna iscijedite u mješavinu.

Med

Nakon miješanja dodajte med i sve izmiješajte varjačom.

Mješavina

Mješavinu sipajte u teglu i stavite u frižider da odstoji 3 dana.

Doze

Lijek treba uzimati pola sata prije doručka i večere po dva puta. Međutim, ako se desi da imate rak, uzmite kašiku ili dvije na svaka 2 sata.

Druge beneficije

Doktor Mermerski je rekao da, pored liječenja raka, lijek održava tijelo mladalačkim, svježim i energičnim i da se tako produžava životni vijek.

Glasne riječi

Doktor Mermerski je glasno izjavio da “rak ne može da opstane u potpuno zdravom i njegovanom tijelu”. On i dalje stoji iza tih riječi.

Izvor: Fokuzz