PRIPADNICI OVOG ZNAKA SU NAJBOLJI U S*KSU: Tko s njima uđe u krevet, pamti ih čitav život!

Nakon bliskih susreta sa Saturnom i Neptunom, ‘pokisli’ Mars više nam ne stvara nevolje. Venera se ‘vraća kući’ u Vagu, a za koji dan će i Jupiter orbitalno uletjeti u isti romantični znak.

Situacija se diplomatski miroljubivo poboljšava svima, cijelom živopisnom čovječanstvu. Kako stvar stoji s golim seksom? Vaga spaja, Venera ljubi, a Jupiter nove ljubavi sretno legalizira i kreativno plodi. Od rujna pa (mjesecima) na dalje, očekuje nas ekspanzija zaruka i prošnji, udaja i ženidbi, a posljedično, i lijepe, zdrave, raznobojne dječice!

Ovnovi opasno žive, i (polu)svjesni su što sebi i drugima rade. Gomilanje planetarno u vama nasuprotnom znaku Vage, dodatno će vas isprovocirati na nove riskantne pustolovine. Ako ne ostanete trudni, možda netko drugi zbog vas u mozgu zatrudni.

Lav se vraća u džunglu od života, s visoko uzdignutim repom. Lavlja rika najjače dira u srce Ribe, a na urlik razglas kralja životinja ovlaže se i Djeve. To je višemanje sve od publike. Vaša strastvena glad mora ojačati, da biste ozbiljno seksualno zagrlizli.

Strijelci ližu ljubavne rane, i zbrajaju vlastite ego poraze. Igrali ste toplohladno, sve dok vas nisu hladno otkantali. Neispravne “nagonske kočnice”, krive su za sve vaše nevolje. Mislite da vam je nezadovoljavajuće mali? Premalo vam je samopouzdanje!

Bikovi se stalno na nešto ili na nekoga žale. Puno više suze ronite, nego što se smješkate. Osim (malo više) novaca, sve drugo imate? Jadni vi. Ako se mislite udati ili oženiti iz materijalističkih pobuda, sami ćete ispisati vlastitu neradosnu sudbinu.

Djevice su za kraj ljeta dobile ono što su odavno zaslužile. Veliku, pravu, istinsku ljubav. Nagradio vas je “djevičanski” Venera-Jupiter spoj na nebu. Ne maltretirajte sebe s nevažnim detaljima. Intimno erotski, cjelovito ste sretni, i to je to. Jednostavno uživajte.

Jarci izmišljaju razne poze i položaje, da bi sebi i voljenoj osobi što više ugodili. Stravično ste nježni, mili i prepažljivi. Otkad ste takvi? Upisali ste se na fakultet prirodnih seksualnih znanosti? Strastvena ste lava iz eksplozivno proključalog vulkana.

Blizancima se “krvna slika” popravlja. One koji vas vole, plaši i zabrinjava vaša anemična pojavnost. Izgledate “kost i koža”, a furate se na strašan superfotomodel? Morate se obilnije hraniti. Seksanje ne funkcionira kod pregladnjelih i neuhranjenih!

Vage se hvale da kod njih sve fino klizi ko podmazano. Lijepi ste čak i kada ste gparadoksalno asimetrični. Fizički ste preslatki. Prelijepe su vaše velike čokoladne oči. Fino smo vas ishvalili. Slijedi nešto gorko? Nema gorčine. Erotska ste umjetnost.

Vodenjaci su žicari i cinkaroši. Slučajno nemate love, ili vam je novčanik redovito prazan? Situacija kod kuće nikome nije sjajna, kad se nema elementarnih financijskih sredstava. S prvim rujanskim dohotkom, vaš će krevet iznova orgazmički zaplesati!

Rakovi uvježbavaju tester mirisni seks. Maznuli ste se s njim ili s njom samo jednom, čisto za probu. I kako je doživljaj izgledao? Nakon seksa ništa više nije isto. Divlji konj lako ruši i “obara s nogu” jahačicu. Igrate s vatrom neodgovorno piromanski!

Škorpioni su zaigrali novi poslovno ljubavni igrokaz, i nemaju namjeru odustati. To što vam se nudi, vrlo je poželjno, čak i za vaš izbirljivi ukus. Možda se s vremenom i zaljubite u njega ili u nju. Do tada, uživat ćete u vrućem seksanju i financijskom obilju.

Ribe isplivaju na površinu, samo da malo prodišu, pa opet duboko zaranjaju. Vrijeme vladavine znaka Djevice uvijek vam je krizno. I ovaj put je isti slučaj. Možda još i gori, jer vas „žderu“ Mars i Saturn iz Strijelca. Imate (pre)šarene oči, do seksa neće doći.

izvor: net.hr