PRIČA KOJA POTRESA HRVATSKU: Objavila je na FB-u Vlade, odgovor nije dobilaPijani dvadesetšestogodišnjak u subotu je u taksiju brutalno pretukao dvije sestre dok su se vraćali iz noćnog izlaska. Djevojke su zbog nasilnog prijatelja završile na Hitnoj pomoći s ozljedama koje su okvalificirane kao lakše.

fotorcreated4


S obzirom da nisu zadovoljne reakcijom Hitne i policije, svoju priču i fotografije koje svjedoče o nasilju objavile su na društvenim mrežama.

Vezano za ovaj slučaj nasilja, u zagrebačkoj policiji za Net.hr potvrdili su da je u tijeku kriminalističko istraživanje, no, za sada, nisu željeli iznositi više informacija.

Apel Dijane Tičić, koja je upozorila da zbog brutalnog napada na njenu prijateljicu i njezinu sestru nitko nije kažnjen, masovno se dijeli po društvenim mrežama. Dijana je na svom profilu objavila post u kojem piše da zbog brutalnog premlaćivanja dviju djevojaka nitko nije kažnjen i pozvala ljude da se angažiraju, jer takvih slučajeva, vjeruje, sigurno ima još.

“Poštovani, moja prijateljica i njena sestra su brutalno pretučene, a pod pretučene mislim na kopanje očiju, gušenje, muške udarce u glavu, čupanje i grebanje – i nakon takve traume koju im je priuštio jedan ‘gospodin’, odu pune nade na hitnu i policiju jer oni im moraju pomoći, jer su oni tu za narod, jel tako? E pa te sve fizičke traume koje su one doživjele vi zovete lakše tjelesne ozljede (…) Molimo za bilo kakvu pomoć, jer državi je ovo lakša tjelesna ozljeda, a on je slobodan! Nikakvo opravdanje ne postoji za ovo! Ti si muškarac? Ti si nula (…) Pokrenimo se svi, postoji još takvih žena, moramo poduzeti sve što možemo”, napisala Dijana i objavila fotografije premlaćene prijateljice.

Ashampoo_Snap_2016.02.09_09h57m03s_002_

Nakon što je prijateljica proširila priču o nasilju, javila se i jedna od sestra kako bi objasnila što se dogodilo. Tvrdi da je nasilnik 26-godišnji prijatelj njene sestre, a sve se dogodilo dok su se vraćali iz noćnog izlaska.

“Imam potrebu ovo napisat prvenstveno da se zna u kakvom društvu živimo. Jučer sam bila žrtva seksualnog, verbalnog i fizičkog napada jednog prijatelja moje sestre. Da vas uvedem u priču bili smo vani nas petero, i dotični prijatelj se napio i negdje nestao. Naravno da smo svi odlučili bit kolegijalni, što se uspostavilo da je bila najveća greška koju smo mogli napravit i otišli smo ga tražit da ga ne pustimo da ide sam doma u takvom stanju na sto sam reagirala s negodovanjem jer sam i na dotičnom mjestu svjedočila užasno vulgarnom ponašanju s njegove strane prema sebi.

Dakle, pokupili smo ga u taxi u kojem nas je bilo 5 + taksist i on je sjedio do mene i neprimjereno se i seksualno ponašao prema meni na što sam mu ja rekla da prestane i da se makne te me on počeo KONTINUIRANO UDARATI ŠAKAMA U GLAVU uz riječi ‘p… ti materina glupačo sisata, j… ti pas mater’ , popraćeno još uz čupanje kose i šamaranje.

Na to je, logično, reagirala moja starija sestra koja ga je pokušala odgurnuti od mene te je i nju samo počeo mlatit i pokušao joj DOSLOVNO ISKOPAT OČI te umalo i uspio i kasnije nas je naizmjenično uzastopce udarao. Sad zanimljiv dio priče – taksist.

Punih pet minuta te agonije ja sam plakala i vrištala i molila taksista da zaustavi taxi i da nam pomogne ili izbaciti njega van ili da nam dopusti da mi izađemo van na što mi on odgovara da NISAM NORMALNA I DA ODJ…. i ne želi nas pustiti van, sve dok ne skuži da mojoj sestri krvare oči i da po taxiju kapa krv te nas izbacuje na cestu dok dotičnog siledžiju vozi doma.

Obje smo provele cijelu noć u hitnoj pomoći, obje smo proživjele stanje velikog šoka dok je dotični mirno spavao u svom krevetu. Muškarac od 26 godina visine i mase tijela 10 puta veće i od moje i od sestrine da se iživljava nad nama (dolje prilažem slike svoje sestre). Ti znaš tko si i poručit ću ti samo da se nadam da ćeš dobiti upravo ono što zaslužuješ”, napisala je pretučena djevojka na svom Facebook. profilu.

Ashampoo_Snap_2016.02.09_09h57m14s_003_

Dijanin post objavljen je i na Facebook profilu Vlade.

Ashampoo_Snap_2016.02.09_09h57m22s_004_


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline