PREDSKAZANJE IZ VATIKANA ULJEVA STRAH U KOSTI: Ovo zlo će nas sve snaći u 2017…Isto se dogodilo i 1939. godine u kojoj je počeo Drugi svetski rat, kao i 1980, kada su se desili zemljotresi u Irpiniji.

Drevno “čudo” u Vatikanu nije uspelo, najavljujući sigurnu propast za 2017. godinu!

Naime, Vatikan je najavio da će 2017. godina verovatno biti godina katastrofe i propasti nakon što godišnji ritual sa krvlju nije uspeo.

Zgrušana krv Svetog Jauarija nije prešla u tečno stanje tokom ceremonije u Italiji u subotu, u čemu Vatikan obično vidi znak da će doći do katastrofalnih događaja.

Ceremonija krvi sv. Januarija se vrši nekoliko puta godišnje. Krv se čuva u posebnim ampulama i postaje tečna tokom ceremonije, a to čudo se redovno beleži od 1389. godine.

Sveti Januarije je bio biskup u Napulju u trećem veku i bio je posečen u progonu hrišćana od strane rimskog cara Dioklecijana, koji je ubio oko 3.500 hrišćana.

Ako se ne desi to čudo da krv postane tečna, to može da znači da će u narednim mesecima i godinama uslediti katastrofa.

Krv nije postala tečna 1939. godine, godine u kojoj je počeo Drugi svetski rat, i 1980. godine, godine kada su se desili zemljotresi u Irpiniji, navodi se u Stampa izveštaju.

2016. godina je bila dovoljno loša. I SAD i Velika Britanija su imale godinu političkih previranja, dok je građanski rat u Siriji uništio veliki deo grada Alepa i rezultirao je neselektivnim ubijanjem.


Izvor: stil.kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...