PRAH JAČI OD SODE BIKARBONE: Otklanja sve bolove za 2 minuta, može da izliječi cijelo tijelo!Jeftin je, lako dostupan, a sve što treba da uradite da biste se riješili bolova jeste da ga pomješate sa vodom i utrljate na bolno mjesto!

Sve što vam treba je domaći magnezijumov losion, odnosno ulje magnezijuma, koje može da riješi sve te probleme u jednom potezu!

Kao što možda već znate, magnezijum je ključni mineral u ljudskom tijelu, koji je neophodan svim ćelijama u tijelu, kako bi mogle da funkcionišu, piše HealthyDefiniton. Čak 300 hemijskih procesa u tijelu zahtijeva prisustvo magnezijuma, što znači da moramo da ga unosimo u dovoljnim količinama svakog dana.

Ovo su neke od funkcija magnezijuma u tijelu:

– Popravlja zdravlje kostiju
– Reguliše nivo energije
– Pospješuje apsorpciju vitamina D iz sunca
– Ubrzava zacjeljivanje rana
– Ublažava upale
– Stimuliše cirkulaciju
– Snižava rizik od dijabetesa

Recept za domaći magnezijumov losion (ulje)

Sastojci:

– 3 kašike ključale vode
– pola šolje magnezijum hlorida

Priprema i primjena:

Sve što treba da uradite jeste da pomiješate vodu sa ovim moćnim prahom i nanesete na kožu! Pomoću ovog losiona, možete da se oslobodite bolova u kostima i mišićima – samo utrljajte losion na bolno mjesto i sačekajte 2-3 minuta. Bićete oduševljeni rezultatom!

Istu smjesu možete da koristite za redovnu njegu kože tijela, umjesto standardnih krema punih hemikalija, samo ovoj smjesi dodajte i šea puter.


Izvor: novi.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline