POTROŠILA JE 70.000 EURA NA OPERACIJE: Šokiraćete se kada vidite sve njene fotke (FOTO)

Transrodna osoba iz Italije, Fulvija Pelegrino (rođena kao Fulvijo), potrošila je skoro 70.000 evra na plastične operacije u pokušaju da dostigne savršeno žensko telo.

Flavio-620x350

Fulvija je 40 godina skrivala da želi da promeni pol, a do sada je imala gomilu zahtevnih operacija među kojima su povećanje usana, dorađivanje jagodica, četiri operacije grudi i dve liposukcije.

Interesantna stvar je ta što je Fulvija u svojoj promeni imala punu podršku svoje žene Marise. Fulvija je takođe potrošila više od 10.000 evra na povećanje zadnjice, a još nema u planu da prestane sa operacijama.

Žena Marisa priznaje da, dok stoji pored svog supruga danas, oni više izgledaju kao dve sestre, a ne kao venčani par.

– Nisam srećna svojim “savršenim” telom, jer ono nije savršeno. Savršenstvo je nešto drugo – izjavila je Fulvija. Fulvija je sa 15 godina shvatila da želi da promeni pol, ali je bila u strahu od svoje stroge i religiozne porodice.

profimedia-0270648594

– Živela sam sa svojom porodicom koja je bila puna predrasuda i veoma religiozna. Nikada nisam iskazala svoju volju za promenom pola, jer to ne bi bilo moguće zbog oca. On je imao tri sina, i samo je to želeo – izjavila je Fulvija.

Ona je svoja osećanja skrivala čak i kada je upoznala sadašnju suprugu Marisu pre 32 godine. Ubrzo nakon venčanja, Fulvija je počela da posećuje gej klubove i da se u tajnosti oblači u žensko.

– Osećala sam se zarobljeno u sopstvenom telu. Sakrivala sam se u garažu gde sam se oblačila i stavljala šminku kao žena. Nikada nisam pokazivala tu svoju stranu jer me je bilo sramota – dodaje ona.

Fulvija je pre 16 godina priznala Marisi da želi da promeni pol.

profimedia-0270648343

– Naravno, Marisa nije znala šta ju je snašlo u početku, to nije nešto što je lako za prihvatiti. Danas Marisa i ja nismo ništa više nego dve sestre. Živimo zajedno, raspravljamo se kao normalne osobe, a ne kao muž i žena – dodaje Fulvija.

Fulvijini roditelji nisu prihvatili ovu promenu, a kada je njen otac preminuo, nisu joj dozvolili čak ni da prisustvuje sahrani. Ovu transrodnu osobu su jedino prihvatila braća. Fulviju su odbacili i prijatelji, a ceo grad je ismeva i izmišlja svakakve priče.

Kako bi platila skupe operacije, Fulvija je prodala automobile, kuću, oružja.

– Ne bih ništa od ovoga uspela bez Marise. Ona je uvek tu uz mene i za mene – dodala je Fulvija.

Izvor: dailymail.co.uk