Poslodavac u Njemačkoj učinio PREDIVNU GESTU ženama koje rade kod njega…Da Nijemci gledaju drugačije na poslovnu politiku od Hrvata i da su svjesni činjenice da dobar radnik zlata vrijedi, pokazuje i primjer poslodavca iz Bavarske koji je svoje zaposlenice iz Hrvatske iznenadio rođendanskim poklonom, iako kod njega rade tek mjesec, dva.

pxl_180315_10240825

Dvije radnice iz Hrvatske razveselile su se proteklih dana situacijom u kojoj se rijetko ili bolje rečeno gotovo nikad ne razvesele radnici u Hrvatskoj. Za svoje su rođendane dobile poklon od poslodavca i to nemali!

Riječ je o Hrvaticama koje su zaposlene u u bavarskom mjestu Bayrischzell i koje su, prema pisanju Croexpressa, za poklon dobile bocu pića, grickalice te 100 eura!

Ivani je to prvi posao u Njemačkoj i u tvrtki radi tek dva mjeseca, a Sanja je kod njega tek mjesec dana i njemački jezik govori slabo. Radnice su se nemalo iznenadile, ali njihov se poslodavac očito itekako dobro razumije u biznis jer zna da je dobar radnik samo onaj koji je zadovoljan. Svojim potezom šalje poruku: Trud i marljivost se isplate.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!