Poslije čitanja OVOG TEKSTA poželjet ćete da imate s*ks koji traje satimaIstina je da svi volimo seks, ali ga često i zapostavljamo kao nešto što ipak nije najvažnije u našem životu, ali kada vidite šta nam sve daje dobar partija vođenja ljubavi, nikada više nećete preskočiti svoju dnevnu dozu, koji god izgovor da imate.

Seks je prirodni dar koji nam donosi mnoge dobrobiti – zdrav je i za duh i za tijelo, zanimljiv je, kreativan i čini da budemo zadovoljni svojim životom – u tri riječi seks je fenomenalan, a ovo je 10 razloga zašto je to tako.


Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, to vas oslobađa napetosti u krvnim sudovma mozga.

Mnogo seksa može da otpuši nos ako ste prehlađeni. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proljetnih alergija.

Vođenje ljubavi je kao tretman u salonu ljepote. Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji vašoj kosi daje sjaj i mekoću.

Seks je je jedan od najboljih sportova. Vođenje ljubavi jača gotovo sve mišiće ženskog i muškog tijela. To je zabavnije i zdravije od 20 plivačkih krugova u bazenu, a ne trebaju vam posebne patike kao na primjer za trčanje!

Vodite ljubav polako, tako da dođe do opuštanja i smanjujenja šansi za oboljevanja od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden kroz seks čisti pore i čini kožu sjajnom.

Vođenje ljubavi može da sagori sve kalorije koje ste nataložili tokom romantične večere prije spavanja.

Seks je za depresiju. Oslobađa endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije.

Seks je sjajno sredstvo za smirenje i fenomenalno opušta mišiće, najbolje na svijetu. Hiljadu puta efikasnije od valijuma.

Što više seksa to bolje, jer tijelo koje je polno aktivno oslobađa više feromona. Ovaj prirodni miris žlijezda našeg tijela je neprimetan našem nosu, ali žene ga nekako osjete i to im je veoma inspirativno!

Poljubac svaki dan čuva vas od odlaska kod zubara. Umjetnost ljubljenja izaziva lučenje pljuvačke, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, spriječava oralne probleme, da ne pominjemo disanje tokom seksa, koje poboljšava kapacitet i zdravlje pluća.


Izvor: telegraf.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...