POGLEDAJTE MALO BOLJE: Dirnut će vas kad shvatite ZAŠTO svi dijele ovu fotkuOboje su u uniformi i oboje su aktivni roditelji. Imaju 4 kćeri, a brinu ne samo za njihovu, već i za sigurnost drugih. Njihovi su životi posvećeni službi koja ih ne nagrađuje, ali ipak su joj odani.

copsxoxo


Muž i žena odlučili su odgovoriti svima onima koji vrijeđaju policajce, jer treba se upitati: Koga zovete kad ste u nevolji?

Brittany Beard Hilton više nije mogla slušati ljude kako govore loše o policiji. I sama u uniformi, osjetila je potrebu otvoriti dušu tisućama u iskrenom postu o tome kakav je, zapravo, njezin život i život njezinog supruga, također policajca.

Bez imalo patetike, objavila je njihovu zajedničku fotografiju i napisala nekoliko riječi koje su ipak pronašle put do umova i srdaca ljudi.

All you may see in this photo is two smiling police officers. But there is more. We are husband and wife, parents to…

Posted by Brittany Beard Hilton on 26. Februar 2016

“Iza ove fotografije dvoje nasmješenih policajaca postoji još nešto. Mi smo bračni par. Roditelji smo četvero prekrasnih djevojčica. Ja sam nečija kćer, on je nečiji sin. Nekome je brat, ja nekome sestra. Unuk i unuka, nekome nećak i nećakinja. Steven je i ratni veteran. Najbolji smo prijatelji, imamo dobre prijatelje”, napisala je Brittany.

Posted by Brittany Beard Hilton on 5. Mart 2016

“Prije no što krenete govoriti ružno o policajcima i sve nas stavite u isti koš, zapamtite kako smo svi mi individualci koji su povezani po finoj plavoj liniji. Svakodnevno smo izloženi napadima i spremni smo poginuti, svaki puta kada stavimo značku na košulju”

“Ova je fotografija snimljena za blagdane. Oboje smo radili te dane. Dok smo se brinuli da svi drugi budu na sigurnom, nismo bili sa svojom obitelji”

“Razmislite prije no što progovorite. Vaše riječi mogu potaknuti djela. Mi krvarimo plavo. Svačiji je život vrijedan”, poručila je policajka.

Posted by Steven Hilton on 21. Mart 2013


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline