POBJEDA: MICHAEL SCHUMACHER REAGIRA, NA POMOLU ČUDO?!

Prije dvije i pol godine Michael Schumacher zadobio je teške ozljede glave u skijaškoj nesreći, a svi njegovi obožavatelji i danas se nadaju da će njihov omiljeni junak jednoga dana sam stati na noge i u dobrom zdravlju i dobrog raspoloženja mahnuti im i zahvaliti na svim pruženim riječima potpore.

5550ec02-1ed8-4b96-923d-0ce7b0094cfb-schumaher

Novosti koje se tiču zdravstvenog stanja bivšeg sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 iznimno su rijetke, informacije koje dopiru u javnost o njemu filtrirane su i teško je saznati išta više od doziranih natuknica koje pruža njegova glasnogovornica Sabine Kehm. Nakon što je Schumacher probuđen iz šest mjeseci duge inducirane kome i prevezen u svojoj švicarski dom na Ženevskom jezeru, u kojem zdravstvenu brigu o njemu vodi 15 ljudi, svi čekaju neku novu informaciju koja će probuditi nadu da oporavak ide u pravome smjeru.

Schumacher reagira

Možda ju je sada u razgovoru za CNN pružio nekadašnji šef Ferrarijeve momčadi i Schumacherov prijatelj Luca di Montezemolo.

“Sretan sam što znam da reagira”, kazao je 68-godišnji Talijan, ali pritom i nije objasnio značenje riječi “reagira”.

U veljači je drugačije pričao

Dodao je:

“Znam koliko je jak i siguran sam da će baš zahvaljujući svojoj odlučnosti, a ona će biti od iznimne važnosti, on izaći iz ove teške, veoma teške situacije. I tome se iskreno nadam.”

Popriličan je to zaokret od Schumacherovog stanja kojim je Di Montezemolo u javnost izašao u veljači kada je rekao da svakodnevno prima vijesti o njemu, ali da one nisu dobre. I nova iskra nade svim njegovim navijačima.

Izvor: net.hr