Pobijedila dva puta rak: Umrla dan nakon što je rodila blizance (VIDEO)

Hrabra majka dvoje djece Jamie Snider koja je pobijedila rak vrata maternice u trudnoći, umrla je od zatajenja srca samo dan nakon što je rodila blizance.

Hrabra majka koja je pobijedila rak vrata maternice u trudnoći, umrla je od zatajenja srca samo dan nakon što je rodila blizance.

Jamie Snider (30) iz Kalifornije već je jednom pobijedila rak, no ostala je bez jednog jajnika. Iznenadila se kad je saznala da je trudna i da nosi blizance, javlja Daily Mail.

Majka dviju kćeri, Aubrey i Maddie, bila je spremna još jednom zadati udarac raku. Tijekom trudnoće podvrgnula se intenzivnom liječenju i rak se povukao.

Dana prije poroda na Facebooku je objavila svoju nasmiješenu fotografiju, sretna zbog budućnosti koju će provesti sa svojom djecom.

“Sutra je veliki dan. Bog je bio uz mene cijelo vrijeme. Pomogle su mi sve vaše molitve i silna ljubav. Poželite mi sreću. U 7 sati idem na carski rez, a odmah potom na histerektomiju. Bit ću dobro. Hvala ti Bože što si mi pomogao da ostanem pozitivna u ova teška vremena”, napisala je hrabra majka.

Jamie je otišla na operacije, no već idući dan, 16. ožujka umrla je zbog zatajenja srca.

Blizanci Camila i Nico rođeni su prereno, s 33 tjedna, no obitelj kaže da su djeca dobro i zdrava.

“Moje srce je mirno je znam da je Jamie imala priliku vidjeti djecu, držati ih u rukama i biti s njima, barem nakratko”, kazala je prijateljica.

Prijatelji i obitelj koji su pokrenuli humanitarnu akciju prikupljenim novcem će financirati sprovod, a ostatak dati obitelji za uzdržavanje djece.

Blizanci će živjeti s ocem Heathom Coignyjem i njegovom obitelji u New Jerseyju.

Pogledajte video:

Izvor: 24sata.hr