PLAKALA JE I MOLILA GA DA PRESTANE, on se nije obazirao: Zbog STRAVIČNE SCENE u marketu na noge se digla cijela planeta!

Molim te, prestani! Obećavam da neću to uraditi ponovo. Molim te, prestani! – zapomagalo je dete.

supermarket-dete-670x447

Jedan otac je navodno vukao svoju petogodišnju ćerku za kosu koja je bila obmotana oko vrha kolica za kupovinu u supermarketu.

– Molim te, prestani! Obećavam da neću to uraditi ponovo. Molim te, prestani! – zapomagalo je dete prema rečima očevidaca.

Incident se dogodio u Volmartu u Klivlendu, država Teksas. Fotografije su napravili kupci Erika i Robert Burč koji su i prijavili slučaj, koji sada policija istražuje kao zlostavljanje deteta.

– Ljudi kažu da sam pogrešila zato što sam stala u odbranu ove devojčice, ali ne možete da učite dete disciplini tako što ćete ga vući za kosu, posebno ne u Volmartu – kaže Erika Burč za KTRK.

Erika je rekla na svom fejsbuku da su ona i njen suprug kupovali hranu za školu svojoj deci kada joj je njen suprug pokazao na čoveka koji vuče svoju ćerku za kosu, koja je bila obmotana oko kolica za kupovinu.

– Preklinjala ga je da prestane – rekla je Erika.

Ona tvrdi da je rekla ocu da ostavi svoje dete na miru, ali joj je on poručio da “gleda svoja posla”.

– I sama imam tri devojčice. Neka sam prokleta ako ikome dopustim da ih vuče za kosu – rekla je ona.

Erika je odmah pozvala policiju, a policajac koji je bio u marketu joj je rekao da istragu mogu da otvore jedino ako devojčica ima vidljivih povreda.

Ona je objavila ove slike na svom fejsbuk profilu u nadi da će uzbuniti vlasti.

Policija Klivlenda je izdala saopštenje preko fejsbuka da su primili veliki broj poziva o tome kako devojčicu vuku za kosu u Volmartu.

Komandant policije Darel Brousard je izjavio da je policija primila poziv u 16:45 u ponedeljak. Brousard je rekao da mu je optuženi otac rekao da je sa troje dece u kupovini i da je njegova petogodišnja ćerka nemirna, te da jedino može da je smiri tako što je drži za kosu.

Izvor: Telegraf.rs