PEČURKA ZA S*KS: Od ove gljive žene SVRŠAVAJU kao lude…Godišnji odmor, sunce, more, kokteli… Kad kažemo Havaji, to je ono na šta prvo pomislimo. Ali, ima još nešto, orgazmičko, što se krije na tim ostrvima. Gljiva od koje žene doživljavaju momentalni orgazam.

Penis-Falus-pecurka-670x447

Ona je otkrivena još davne 2001. godine, od strane dvojice naučnika, Džona Halidaja i Noe Soula, ali vest je bila ograničena samo na naučnu publiku, jer je istraživanje objavljeno samo u jednom naučnom časopisu, piše Index.

Međutim, novosti su počele da se šire, a Džon i Noa neimenovanu gljivu našli su na tlu na kojem se nalazila vulkanska lava i utvrdili su da je ona stara, otprilike, hiljadu godina. Gljive su imale vrlo neprijatni miris, što je naučnike obeshrabrilo, kada su u pitanju njihova afrodizijačka svojstva.

Srećom, žene imaju tendenciju da budu manje sumnjičave prema stvarima koje obećavaju brz i snažan orgazam. Tako su volonterke pomirisale gljivu, a rezultati su bili zapanjujući.

Polovina žena koje su to učinile, imali su neposredne spontane orgazme, dok je 100 odsto njih reklo da su imale intenzivni porast seksualnog uzbuđenja.

Ali, ova vrsta gljiva tako deluje samo na žene. Muški učesnici nisu rekli da su imali promenu seksualne želje, već naprotiv, bilo im je muka.

U čemu je tajna? Naučnici smatraju da ove gljive sadrže hormonska jedinjenja, koja imaju sličnost sa ljudskim neurotransmiterima, koji se oslobađaju tokom seksualnog čina.

Sada se postavlja samo jedno pitanje – hoćemo li morati na Havaje ili će se neko setiti da lepo upakuje ove gljive i prodaje na tržištu kao afrodizijake?


Izvor: Telegraf.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline