Pao je s motora u jarak i umirao, a onda je snimio OPROŠTAJ OD VOLJENIH (VIDEO)Kevin Dipenbrok (41) leži na zemlji okrvavljenog lica u šumovitom delu pored puta na granici Tenesija i Severne Karoline u SAD.

ca5d833dd6fc3a74b17097dd9a7cca46

Ne može da se pomeri i dozove pomoć, pa je odlučio da snimi svoje poslednje reči, nakon kobne saobraćajne nesreće koju je doživeo.

Dipenbrok je doživeo nesreću na motoru u kojoj je poginuo njegov prijatelj, a on je nastavio da leži u jarku povređen, jer nije mogao da ode po pomoć ili da je dozove.

Kevin je snimio svoje umiranje i oproštaj od dragih ljudi dok je ležao u jarku, svega desetak metara od puta sa kog su se čuli zvuci automobila.

– Zdravo svima. Sve sam s*****, to je sve što mogu da kažem. Oko pola jedanaest ujutru je. Ležim ovde već duže vreme. U 15 metara dubokoj provaliji. Želim da vam kažem da vas volim i žao mi je što sam bio glup – rekao je Kevin dok se snimao.

Zatim se obratio roditeljima rekavši im da ih voli, navodeći svoje eventualne povrede i moleći nekoga da brine o njegovim štencima koje ima kod kuće.

“Vidimo se uskoro” su bile Kevinove reči.

Srećom, Kevina su pronašli u poslednjem trenutku i on je preživeo.

Pogledajte video:


Izvor: blic.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline