PAKLENI TAJNI PLAN SVJETSKIH LIDERA: Spremili bunkere da prežive apokalipsu koja će uslijediti

U Septembru 2017. planeta Nibiru doći će do Zemlje i izazvati uništenje čovječanstva, a opstaće samo elita koja je već spremila bunkere, tvrdi Roberto Vicini.

zemlja-magnetno-polje-apokalipsa-1390952009-436171

Svetski lideri znaju da će u septembru 2017. doći do apokalipse, ali planiraju da spase samo sebe i svoje porodice, zbog čega tri decenije grade ogromne podzemne bunkere.

Ovo tvrdi Robert Vicini, teoretičar zavjere, a prenosi britanski “Daily star”.

– Mnoge vlade poput američke, britanske ili ruske znaju da će doći do događaja koji će uništiti čovječanstvo. Zato spremaju tajne komplekse za preživljavanje. Ali bunkeri nisu napravljeni da se u njima sakrije običan narod, već samo globalna elita, odabrani – tvrdi on.

Vičino kao primjer navodi to da je u Rusiji organizovana vježba preživljavanja za 40 miliona ljudi.

– Američka vlada pravi povezane bunkere od 1983. Najveći se nalazi u Koloradu, ispod Denvera, i ima mjesta za 10.000 ljudi. Taj kompleks je povezan s Washingtnom i drugim bunkerima vozovima. Za to su korištene bušilice slične onima kojima je napravljen tunel ispod Lamansha – priča on.

Mašine, dodaje, ne samo da buše zemlju već ojačavaju i zidove tunela.

Haos u svijetu

On tvrdi da će apokalipsu izazvati dolazak planete Nibiru ili Planete Iks u blizinu Zemlje.

– Naša planeta će biti uhvaćena u magnetno polje Nibirua, a prava kiša meteora uništiće svijet. Političari to znaju i zato prave bunkere koji su toliko duboko da nisu napravljeni za slučaj trećeg svjetskog rata već za nešto mnogo gore. Ni političari ne žele to da objave jer znaju da bi to dovelo do haosa u svijetu, pa se u miru spremaju za život u skloništima – tvrdi Vicini.

Naravno, većina istraživača odbacuje ove tvrdnje kao potpuno neutemeljene i napravljene bez ikakvih dokaza.

Roberto Vicino kaže da njegova teorija nije luda.

– Ljudi koji misle da je ovo luda tvrdnja nikada ništa i nisu istraživali u svom životu. Ako niste načitani i više volite da buljite u telefon, već ste hodajući zombi – kaže on.

Izvor: novi.ba