OVO JE LICE HEROJA: Bacio se pod kamion da spasi djevojčicu…Prava filmska akcija odigrala se sinoć na ulicama Užica, kada je devojčica krenula da pretrčava ulicu i umalo podletela pod kamion. Momak koji se nalazio sa druge strane ulice je poleteo preko ulice i, kako kažu očevici, spasao je bacivši se na trotoar.

milos-vujic-uzice-foto-printscreen-fb-1471348518-970977

Ime heroja je Miloš Vujić, a kako očevici kažu, on nije ni sekund razmišljao pre nego što se bacio, rizikujući sopstveni život da spase dete.

“Mala devojčica je bila sa ocem koji je nosio njen trotinet u ruci, odjednom mu se dete istrglo iz ruke i potrčalo na pešački prelaz, a odozgo je išao kamion vrlo brzo. Njen otac je samo vrisnuo NE!!!!”, pričaju očevici.

Srećom, s druge stane ulice se nalazio baš Miloš, koji je odmah potrčao da spase devojčicu.

“Sa druge strane ulice stajao je jedan dečko, video je šta se dešava i samo se zatrčao i skočio pravo pred kamion, onako u letu je zgrabio devojčicu i pao je sa njom u rukama na trotoar… Sve se završilo kako treba, devojčica je samo plakala, a oboje su prošli nepovređeni. Ljudi su prišli da im pomognu, otac te devojčice se bukvalno sav tresao i plakao”, nastavljaju očevici.

U početku niko nije znao ko je tihi heroj Užica, ali se ispostavilo da je upitanju Miloš Vujić, rođeni Užičanin velikog srca.


Izvor: kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline