OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Nakon 65 g. što mu je NESTALA SESTRA, dječak (7) mu otkrio gdje je – ŠOKIRAO SE! (VIDEO)Clifford Boyson i Betty Billadeau, brat i sestra, odvojeni su kada su imali samo 5 godina. Bili su djeca koje su roditelji napustili.

bracosekaxoxo

Posvojile su ih različite obitelji, ali čitav su život žudili za ponovnim susretom. Godinama su, oboje, tražili jedno drugo, međutim bezuspješno. Pisali su brojna pisma, koja nikada nisu stizala na prave adrese. Tek kada je 7-godišnji dječak, Cliffordov susjed, preuzeo stvari u svoje ruke, brat i sestra ponovno su se, 65 godina nakon što su se zadnji puta vidjeli, ponovno susreli.

Clifford je tražio svoju sestru preko nadležnih institucija, ali gdje je završila njegova sestra nije uspio doznati. To je isto radila i Betty. Brat i sestra živjeli su odvojeno punih 65 godina, maštajući kako će se jednoga dana ipak susresti.

U kući do Cliffordove živi 7-godišnji Eddie. Dječak i starac često razgovaraju preko ograde, a njegovi su roditelji prijatelji sa prijaznim gospodinom. Čuoje razgovor svojih roditelja iz kojega je doznao kako Cliff traži svoju sestru Betty. Želio je pomoći.

Uz majčinu pomoć, sjeo je za računalo i počeo tražiti. Pretraga je bila uspješna i Cliff je ubrzo pronašao Betty. Nakon što su čitav život bili odvojeni, Cliff i Betty konačno su se susreli. “Sve to, zahvaljujući malenom dječaku”, rekao je Cliff u TV emisiji kroz suze.

“Cliff je znao biti jako usamljen. Sada više neće biti usamljen”, rekao je maleni junak, zaslužan što je brat konačno pronašao davno izgubljenu sestru.

Pogledajte video:


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...