OVAN, BIK I JOŠ JEDAN ZNAK: Oni su najiskreniji i najpošteniji u cijelom zodijakuLjudi rođeni u ova tri horoskopska znaka su dobronamjerni poštenjaci. To su one osobe koje će se munjevito zacrvenjeti u licu čim i samo pokušaju slagati.

neugoda-stid-sram-ups

Ovan

Veseli izraz na njegovom licu ne mora ništa značiti, isto kao i činjenica da izgleda vrlo mlado u svojim zrelim godinama.

Ako je to muškarac, njegov prodorni pogled će izazvati jezu, jer on izgleda nekako opasno. S druge strane, izgleda kao nteko za koga nikad ne znate što mu je na pameti.

Žena Ovan toliko impresionira svojim kontroverznim stavom da to jednostavno možete vidjeti na njenom licu.

Bik

On je tako opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodorni pogled može vas oboriti s nogu.

Izraz na njegovom licu izgleda kao da vam želi reći da ste s njim zaštićeni i zato vas ne treba zavarati boemska atmosfera koja proizlazi iz njegovog zanosnog izgleda. Jer kada Bik govori, više od boje očiju govori ton njegovog glasa, tako umirujući da se s njim osjećate razmaženo i sigurno kao malo dijete.

Vaga

“Ja balansiram” je ključna rečenica za ovaj znak. Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu.

Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi biti sam. Na sve moguće načine će se truditi izbjeći svađu i laž. Uvijek je tu kao prijatelj i ako vas pokuša slagati, vrlo brzo će izdati samog sebe, jer ima izraženu grižnju savjesti.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline