OVAKVE DJEVOJKE SU ZA CIJELI ŽIVOT: Dečko koji naleti na nju – OŽENIĆE JE!Žene koje pripadaju ovim horoskopskim znakovima još od malena sanjaju o svom danu vjenčanja, toplom domu i obitelji.

brak1


Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti, oni ne bježe od obaveza i dobro se snalaze u bračnoj zajednici. Od partnera traže da im bude oslonac. Ako im se ne uzvrati koliko su zaslužile, otvoreno će pokazati svoje nezadovoljstvo.

Nećete morati razmišljati o tome što ste pogrešno učinili zato što Bik nema dlake na jeziku i sve će vam reći u lice.

Ako dođe do nevjere, bit će jako ljubomoran, međutim nikada nisu dovoljno spremni da sami okončaju brak. U stanju su da flertati s nekim pred vašim očima, ali ne kako bi vas povrijedile ili zbog manjka uzbuđenja već zato da bi vam pokazale što biste mogli izgubiti.

Rak

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj obitelji. Račice su stvorene za brak i ako im se to ne ostvari, uspjeh na bilo kojem drugom polju im neće značiti ništa.

Zbog toga što su jako emotivne, ove žene će i zbog najmanje nesuglasice biti jako povrijeđene. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku dogodi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, ona će sve učiniti da taj brak izgleda savršeno i idilično pred cijelim svijetom, jer ne voli da drugi znaju što se događa u njezinom braku.

Protivnice su razvoda i neće dopustiti da se osoba koja je s njom provela zajedničko vrijeme rastane od nje jer je cijelu sebe uložila. Smatra da obitelj treba biti sjedinjena i da djeca zaslužuju oba roditelja i njihovu neizmjernu ljubav.

Vodenjak

Pripadnice ovog horoskopskog znaka su jako kontradiktorne što se tiče braka. One brane i čuvaju svoju slobodu, ali isto tako vjeruju u zajednicu.

U brak ulaze iz prevelike ljubavi i ponekad pretjeranog idealiziranja partnera. One se jedino u braku razlikuju od ostalih znakova jer žele dio slobode za sebe. Ukoliko shvati da partner ipak nije ono što je željela, prvo će prigovarati, a potom se odlučiti za razvod.

Nikada se neće odlučiti za nevjeru i afere izvan braka. Iako će je to emotivno uništiti i usporiti, shvatit će da je donijela dobru odluku i nastavit će dalje kao slobodna osoba.

Ribe

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati brakom.

Nježne su i imaju bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga čine sve da udovolje svom partneru. Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom misli kako je ona kriva jer sve čini za svog partnera, a on je ipak nesretan.

Spremna je izdržati sve, iako je razvod najbolje rješenje, samo da bi obitelj bila na okupu i jer smatra kako je njezino ‘da’ zlata vrijedno.


Izvor: b92.netPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline