OVAKO JE SVE POČELO: Otac je ISKASAPIO blizance kada mu je supruga REKLA SAMO JEDNU STVAR!

Pomahnitali Dejan Krstičić (35) iz Štrpca nasrnuo je sa nožem na bebe, blizance Danila i Nemanju stare samo 40 dana dok je njegova supruga Ana (27) sjedila na krevetu sa djecom.

Nemanji je zario nož blizu srca, nakon čega je nesrećna beba na putu do gračaničke bolnice preminula. Njegov brat blizanac, Danilo je u niškoj bolnici i uprkos teškom stanju je stabilno i van životne opasnosti.

Kako saznajemo, Dejan je prvo zamahnuo na Nemanju. Smrtonosni ubod zario mu je u grudi, a onda je nož potegao ka Nemanji. Ana je tada već skočila. Za njenom vriskom dotrčao je i Dejanov brat. Prije nego što su uspjeli da savladaju Dejana, on je Nemanju nožem ubo u vrat i stomak.

“Varnica” nezapamćene porodične tragedije u Štrpcu u kojoj je Krstičić nožem napao svoju djecu, začeta je za trpezarijskim stolom porodične kuće, u ponedjeljak oko 19.30 sati. U kući Krstičića, bili su u trenutku tragedije i Dejanovi roditelji i brat.

– Dejan, Ana i djeca su bili sami u kuhinji. Dejan je sjeo za sto da večera, a Ana je sa sinovima sjedila na kauču. Dejan je pozvao Anu da večera sa njim, ali je ona odbila, rekla je da nije gladna. Zašto, niko ne zna, ali njeno odbijanje je iziritiralo Dejana. Skočio je sa stolice, iz fioke izvukao nož i bukvalno skočio do kreveta. Bez ikakve riječi je počeo da ubada djecu – kaže za “Blic” komandir policije u Štrpcu Dragan Ivanović.

On kaže da su Dejana savladali Ana i njegov brat, koji je Dejana, nakon što mu je izbio nož iz ruke, oborio na pod. Zatim je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Majka spasila bebu od smrtonosnog udarca

Dječak star 40 dana koji je sa povredama od noža prebačen u Klinički centar u Nišu, krvnički je izboden ali je sječivo srećom promašilo vitalne organe.

Kako saznaje “Blic” iako je dijete imalo otvorenu ubodnu ranu na trbuhu, na sreću nije povrijeđen nijedan unutrašnji organ. Mališan je uz mnogo sreće preživio i ubod u vrat koji je “za dlaku” mogao da se završi fatalno, ali oštrica noža nije zakačila karotidnu arteriju. On je i posječen nožem po obrazu.

Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike za dječiju hirurgiju i ortopediju u Nišu kaže da je povrijeđena beba, koja je stigla kod njih imala ubodnu ranu na trbuhu, na vratu i posjekotinu na licu, ali da na sreću nije bilo povreda unutrašnjih organa.

Majka Ana spasila ga je od jačeg, smrtonosnog udarca pomahnitalog oca. Ona je sa ekipom Hitne pomoći otišla za Niš, gdje je sve vrijeme uz svog sina.

Izvor: Blic.rs