Ovaj trik će vas spasiti u kući: Super način slaganja posteljine…Ako ne volite gubiti vrijeme ovaj način slaganja posteljine će vas spasiti – pogotovo ako to često morate raditi zbog male djece ili imate puno ukućana. Jednostavno je, a odlično.

Svaki put kad mijenjate posteljinu gubite vrijeme na traženje i sparivanje navlaka za poplun, plahte i jastučnice. No uz ovaj jednostavan trik setovi će biti na jednom mjestu, a uz to će izgledati savršeno.

Sve što vam treba za mijenjanje posteljine – znači i plahtu i navlaku za poplun i jastučnicu lijepo složite i stavite u jastučnicu koja pripada tom setu. Tako ćete sve imati na jednom mjestu, bit će pregledno i uredno, a vi ćete biti zadovoljniji, savjetuje Martha Stewart.

Slaganje plahte s gumicom

Prilikom ovog slaganja najveći izazov bit će složiti plahtu s gumicom. Nju ćete savršeno složiti tako da držite kuteve plahte u rukama, prevrnete ih na naličje i umetnete jedan kut u drugi. Potom kuteve s gumicama ponovno uzmete u obje ruke i presavijete na pola. Položite plahtu na krevet pa slažite prema unutra s duže strane. Potom ponovno presložite po dužini. Bit će uredno složena i zauzimat će vam jako malo mjesta.

Pogledajte i video:

Mijenjanje navlake na velikom poplunu

Veliki popluni izazov su za i one najspretnije. No i tome se može doskočiti. Ovaj trik također će vam olakšati život, a potrebno je posteljinu okrenuti naopako, poplun lijepo poravnati preko pnavlake i potom “rolati” sve skupa. Kada dođete do otvora na navlaci za poplun sve stavite unutra i “odrolajte”.

Pogledajte video:


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...