OVAJ PAR IMA 13 SINOVA: Silno žele kćer, ali nikako im ne ide! Ne misle odustati…Supružnici Irineu Cruz i njegova supruga Jucicleide Silva skoro 20 godina pokušavaju dobiti kćer, ali im nikako ne ide. To ne znači da su sami, imaju 13 sinova.

7b5e9a6671f2fb05439c

Irineu Cruz i njegova supruga Jucicleide Silva skoro 20 godina pokušavaju dobiti kćer, ali im nikako ne ide.

Tijekom prve trudnoće supružnici su se dogovorili da će otac odabrati ime ako se rodi dječak, a majka ako bude djevojčica. Na kraju su ipak dobili sina, ali se par dogovorio da neće odustati dok ne dobije kćer.

Otad pa do danas, Jucicleide Silva rodila je 13 dječaka nazvanih po poznatim nogometašima, a svima ime počinje na slovo R.

– Uvijek sam se divio igračima kao što su Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho… Svim velikim igračima ime počinje tim slovom – govori otac.

Najmlađi Ronaldo star je tek mjesec dana, a slijede Rafael (2), Railson (3), Ramires (5), Riquelme (7), Rincon (9), Ramon (10), Ruan (12), Rivaldo (13), Rubens (14), Rauan (15), Reinan (17), Robson (18).

Majka se nadala da će joj se 13. put posrećiti s curicom, ali dobili su još jednog sinčića. Stručnjaci kažu da su šanse da netko dobije 13 sinova za redom 1:8000, što svrstava ovu veliku obitelj među neobične rekordere.

Ponosni otac nada se da bi jedan od sinova mogao postati dobar nogometaš poput velikana po kojima su dobili ime, javlja Mirror.

– Svi su dobri nogometaši, posebno Robson i Rauan. Iznimka je Reinan, on radije trči za djevojčicama – govori otac.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline