Ova djevojka se za 5 mjeseci PREPOLOVILA! Tajna njene transformacije je tako jednostavna!Milica Đukanović (21), studentkinja iz Sombora, uspela je da transformiše svoje telo za svega pet meseci! Ovo je njena priča.

122509_milica

Milica je, kako nam je ispričala, oduvek bila krupnija.


– Kad god bi me opisivali, uvek bi govorili „Milica je lepa devojka, a debela. Baš šteta! – kaže nam ova devojka koja se negde u sebi i pomirila sa tim da će situacija uvek biti takva.

Onda su 2014. godine počeli problemi – na visinu od 175 centimetara imala je 117 kilograma. Bubrezi i srce bili su joj u lošem stanju, i bila je redovan pacijent na Hitnoj pomoći. Tada je rešila da na svoj pređašnji način života stavi tačku.

122513_mc2_630x0

– U to vreme, dan mi je izgledao ovako: nakon ustajanja, kupila bih dve pice za doručak, otišla na fakultet gde bih nastavila sa slatkišima, sokovima i hranom iz pekare. Onda bih kući nastavila niz uz neki giros ili pljeskavicu. Sve u svemu, nisam ispuštala hranu iz ruke – priča nam ova studentkinja, koja danas izgleda bolje nego ikada.

Kada je donela konačnu odluku da je vreme da učini nešto za svoje zdravlje, u pomoć joj je pritekla sestra koja živi u Osijeku.

122514_vv_630x0

Ona ima četvoro dece, a izgleda kao devojka. Rekla mi je da, ukoliko do februara spustim kilažu na 95, mogu da dođem kod nje na par meseci i da zajedno treniramo. Tako je i bilo, a nakon te posete sam nastavila samostalno sa dijetom i treninzima – objašnjava nam Milica.

Promena ishrane bila je baš onakva kakva i treba da bude, jer se nije izgladnjivala već je prosto smanjila porcije i izbacila nezdrave stvari. Dakle, testo, slatkiši, sokovi, grickalice za nju više nisu postojali. Uz to, u potpunosti je promenila svoj način života.

Dan mi je izgledao ovako: ustanem u sedam sati, popijem toplu vodu sa limunom, za pola sata doručkujem, i to najčešće zobenu kašu sa medom i voćem. Potom ponovo sačekam pola sata i odem u teretanu. U prvo vreme sam tamo umela da provedem i četiri sata, a nakon toga bih pojela proteine, najčešće u vidu mesa. Meso samo obarim ili ispečem u foliji, i jedem sve osim prasetine – otkriva Milica svoj recept.

122516_uu_630x0

U to vreme, kaže ona, nije izlazila nigde – čak ni na kafu sa drugaricama. Bila je potpuno posvećena vežbanju i dijeti, pa bi ustala u sedam, a u krevetu bila već u pola devet. Rezultat je bio taj da je za svega par meseci spala na 65 kilograma, a uz to nema viška kože upravo zahvaljujući predanom vežbanju.

– Shvatila sam da postajem drugačija osoba onog trenutka kada mi prva misao kada otvorim oči izjutra nije bila pica – zaključuje Milica, čija priča o neverovatnoj transformaciji zaista može da posluži kao inspiracijama svima koji bi da pređu na zdravi stil života.


Izvor: zena.blic.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!