Ova djevojka JE UMRLA samo 4 mjeseca nakon što je na koži osjetila OVO!

Lucy (27) i Liam iz Londona bili su zaposlen, sretan i zaljubljeni par. Pripremali su vjenčanje, ali je ona umrla samo tri mjeseca nakon što su izrekli sudbonosno ‘da’.

thinkstockphotos-512544839

Sve je počelo kada je Lucy otputovala na stručni seminar gdje je već idući dan osjetila svrbež po tijelu, piše Damn. S obzirom da se nije pojavio osip, simptome je ignorirala, ali se ipak povjerila svom zaručniku.

“Nazvala me i rekla kako je svrbi cijelo tijelo. Ona nije osoba koja paničari pa sam znao da je svrab ozbiljan, čim mi ga je uopće spomenula”, kaže Liam.

Nakon nekoliko liječničkih pregleda i testiranja, doktor joj je dijagnosticirao svrab i prepisao kremu. No, to joj niti malo nije pomoglo.

Nakon nekoliko dana, vratila se u London, a svrab se pogoršao. Koža joj je počela krvariti kada bi se počešala. Otišla je drugom liječniku. On je posumnjao na alergiju i prepisao joj antihistaminike, ali ni to nije pomoglo.

Rijetka vrsta karcinoma

“Nažalost, obje dijagnoze su bile pogrešne. Točna dijagnoza je bila ona najgora – rak”, ispričao je Liam.

Ispostavilo se da je Lucy bolovala od raka žučnog mjehura. Riječ je o iznimno rijetkom stanju o kojem se ne zna puno.

“Kada su joj rekli da ima rak, slomila se. Trudio sam se ne plakati zajedno s njom, htio sam biti jak zbog nje. Krenula je na kemoterapiju, promijenila prehranu, ali već je bilo kasno”, prisjeća se Liam.

Lucy je preminula samo četiri mjeseca nakon pojave svrbeža, a tri mjeseca nakon vjenčanja.
Ovaj oblik raka zapravo postaje sve češći i vrlo je važno podići svijest o njemu, kako bi se spriječio ili barem rano otkrio. To je sada Liamova misija.

Izvor: damn.com