OVA ČUDOTVORNA BILJKA UBIJA ČAK I RAK: Liječi sve bolesti, a spominje se i u Bibliji i Kuranu

Crni kumin je drevna lekovita biljka čija čudotvorna svojstva ljudi cene i danas. Navodno leči i rak tako što direktno napada njegove ćelije i uništava ih.

zacin-kumin-foto-profimedia-1449414036-798547

Kumin je porekom iz jugozapadne Azije. Semenke ove biljke koriste se više od 2 000 godine u medicini, a mogu se nabaviti i u obliku ulja. Poznate su i po afrodizijačkim svojstvima.

Crni kumin leči široki spektar tegoba: probavne smetnje, nadutost, oslabljenu jetru, migrenu, razne upale, snižava temperaturu, leči gljivične, bakterijske i virusne infekcije, snižava šećer u krvi, pospešuje proizvodnju mleka kod dojilja, reguliše hormone, leči bronhitis, pomaže kod gripa, jača imunitet, pomaže kod kožnih oboljenja, poboljšava cirkulaciju, pomaže kod reume i multiple skleroze, ublažava simptome alergija, jača krvne žile itd. Čak navodno leči i rak tako što direktno napada njegove ćelije i uništava ih.

Crni kumin leči sve bolesti osim smrti

Učinak crnog kumina lekari su proučavali nekoliko stotina puta i svi se slažu kako je čudotvorna, jedna od najučinkovitijih lekovitih biljaka. Semenke crnog kima pronađene su u grobnici faraona Tutankamona, a tamo sigurno nisu završile slučajno. Lekovitost crnog kima se spominje i u Bibliji i u Kuranu. Islamski poslanik Muhamed je govorio: “Crni kumin leči sve bolesti osim smrti.”.

Izvor: 24sata.hr