OTKRIVENA VELIKA ISTINA O SMRTI GLUMCA: Odlazak Paula Walkera je rasplakao svijet…

Meadow Walker (18) tužila je još 2015. tvrtku u čijem je automobilu njezin otac izgubio život. Iako je Porsche tvrdio da je Paul Walker bio sam kriv za svoju smrt, djevojka nije odustajala.

U tužbi je tvrdila da je njezin otac živ zapaljen jer je ostao zarobljen u svom sjedalu, to jest poslije sudara se nije mogao izvući iz automobila zbog pojasa koji ga je prikliještio i slomio mu rebra i zdjelicu. Tvrdila je i da do sudara ne bi došlo da je automobil imao ispravan stabilizacijski sustav.

U međuvremenu je i policija u Los Angelesu zaključila da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički kvar.

Porsche i Meadow sada su se uspjeli nagoditi, a uvjeti su ostali tajni. Prošle godine dobila je 10 miliona dolara odštete iz imovine Rodasa koji je vozio automobil u kojem je poginuo zajedno s poznatim američkim glumcem 2013. godine.

Podsjetimo, glumac je poginuo u vrijeme snimanja nastavka uspješne akcijske franšize `Brzi i žestoki`. Bio je suvozač u Porscheu Carreri GT koji je u trenutku nesreće vozio Rodger Rodas, a zbog prevelike brzine sportski automobil udario je u stablo i stup rasvjete u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa.

Izvor: 24sata.hr