Otkrivena užasna prevara u popularnom turističkom mestu: Prodaju PSEĆE MESO tvrdeći da je piletina (Uznemirujući snimci)Bali je veoma popularna destinacija za turiste, a prema novim užasavajućim saznanjima i izveštajima, posetioci ostrva bez znanja jedu pseće meso, misleći da je piletina.

Organizacija za zaštitu životinja “Animal Australia” je otkrila užasavajuću činjenicu da na ostrvu masovno ubijaju pse, a zatim meso prodaju turistima tvrdeći da se radi o piletini.


– Svakodnevno hvataju pse, zatvaraju ih u kaveze i vežu im noge i njuške, a zatim ih brutalno kolju – objavila je Animals Australia.

Psi su prvo danima zatvoreni u kavezima, bez vode i hrane, gde čekaju da budu zaklani, prenose Independet.

Najviše psećeg mesa kao piletinu nude ulični prodavaci, a čak oko 70 posto restorana takođe prodaje pseće meso. Označavaju ga nazivom “satay” i turistima govore da to znači “piletina”.

Organizacija “Animal Australia” je na Bali poslala tajnog istražitelja koji je otkrio surovu razmenu i ubijanje uličnih pasa.

– Počeo sam da istražujem tako što sam vremenom uspeo da se infiltriram među ljude koji su glavni za nelegalnu proizvodnju i distribuciju psećeg mesa. Uskoro sam dobio poziv da se pridružim i bandi koja krade, lovi i ubija pse – ispričao je istražitelj. Procenjuje se da svake godine zbog trgovine mesom na Baliju bude brutalno ubijeno oko 70 000 pasa, piše Independet.

– Iako sam bio obučavan da se nosim sa brutalnošću koje viđam tokom obavljanja svog posla, ono što sam na Baliju video je bilo užasno i potresno. Pokušavao sam stalno da se fokusiram na fotografisanje i snimanj i prikupljanje dokaza, dok sve vreme slušam lajanje i bukvalno vrištanje pasa – ispričao je istražitelj.


Izvor: blic.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline