OTKRILA SPASONOSNI RECEPT: Ova žena liječi ono što doktori ne mogu…Za revolucionarni proizvod navodno se već odavno zna u nekim delovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine…

zena-u-prirodi-profimedia-1473698837-96492

Ako je verovati onima koji su probali biljnu mešavinu, časna sestra iz Posušja, Ljubica Kovač, otkrila je spasonosni lek za smrtonosnu bakteriju Ešerihiju koli!


Ešerihija koli je gram-negativna bakterija, štapićastog oblika, čije su prirodno stanište creva čoveka i životinja. Predstavlja deo crevne flore i neophodna je za proces varenja i sinteze nekih supstaci, na primer vitamina K i razgradnju laktoze.

Ova bakterija je i indikator zagađenosti vode fekalijama i jedan je od najčešćih uzroka bakterijskih infekcija čoveka. Može izazvati infekcije gastrointestinalnog, urogenitalnog trakta, sepsu, meningitis (kod novorođenčeta), zapaljenje pluća i tako dalje.

Za revolucionarni proizvod, za kojeg se sastojci mogu naći gotovo u svakoj prodavnici, navodno se već odavno zna u nekim delovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Bivša pacijentkinja Ana tvrdi kako joj je časna sestra spasila život nakon što se tokom trudnoće zarazila Ešerihijom koli. Nisu joj pomogla, kaže, niti dva različita antibiotika, već čudotvorna kombinacija časne sestre iz Posušja.

Potrebni sastojci:

– 250 g korena peršuna, 250 g limuna s korom, 200 g meda i 2 dl maslinovog ulja.

S nadom da nikom neće trebati, otkrila je javnosti spasonosni recept:

“Koren peršuna treba oprati, pa samleti mašinom, a isto tako i limun. Sve zajedno izmešati, u to staviti 200 g meda i 2 dl maslinovog ulja. Sipati u čistu staklenu teglu.

Uzimati jednu veliku kašiku pre doručka, jednu pre večere, i tako dok se sve ne potroši. Nakon što potrošite ovu količinu, uradite nalaze. Ako ima još bakterija, ponovite sa još jednom dozom”, otkriva Ana.

 


Izvor: stil.kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!