Otkad je otkrila DA JE MUŽ VARA, izluđuje komšije pjesmom “Ne dam bolu da me slomi”U jednoj zgradi na Ciglanama, već danima se čuje preglasna muzika, iz stana žene koja je otkrila da je muž vara, pa je odlučila da izluđuje sve komšije, tako što non stop pušta istu pjesmu “Ne dam bolu da me slomi”.

n45787

Jedan od najvećih hitova pjevačice Verice Šerifović “Ne dam bolu da me slomi” izluđuje već danima stanare jedne zgrade na Ciglanama u Sarajevu, a razlog za ovako nenormalno ponašanje 27-godišnja Šemsa je našla u činjenici da je nakon tri godine predivnog braka, i dvoje rođene djece, uhvatila svog muža Borisa “na djelu”, kako je vara.


Prema informaciji koju smo dobili od povjerljivog izvora iz policije, u vezi ovog slučaja bilo je preko 120 prijava komšija, a policija je čak 83 puta izašla na lice mjesta. Kažu ne znaju više šta da rade, jer su joj napisali nekoliko prijava. Navodno, ona samo smanji ton kada dođe patrola, pa onda opet odvrne do kraja nakon sat vremena.

Njen prvi komšija 80-godišnji Safet kaže da ima sreće jer je gluhonijem, ali da mu je žao ostalih stanara u toj zgradi.

“Eto nikad ne znaš otkud te dobrina neka može stići, da čujem kao što ne čujem, vjerovatno bi je ubio, pa to ljudi traje danima, ima ovdje jedna samohrana majka sa djetetom otišla kod majke zbog toga, ima Dino RVI svaki dan čekam hoće li kakav belaj napraviti čovjek od PTSP-a se liječi već godinama, al’ trpi nekako kroz odlaske u kafanu, ma ima ih ovdje dosta koji pate al’ je situacija neriješiva, neće niko belaja”, rekao je Safet za “Sarajevo365”.

Kako smo doznali, Šemsi će ovih dana pokušati uz pomoć sudskog naloga da oduzmu zvučnike, jer je već dva puta platila visoku novčanu kaznu, a njen muž sa dvoje njihove djece je trenutno u Dubrovniku, navodno sa šalter radnicom jedne banke, za koju se i pretpostavlja da je Borisova ljubavnica.


Izvor: sarajevo365.comPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline