OTERAJTE ZLO I NEGATIVNE MISLI: Potrebna vam je samo jedna stvar i sve je LAKOPomozite sebi i iskoristite najlakši način da odbijete ljude koji nikome nisu potrebni u životu.

tuzna-devojka-foto-shutterstock-1439147196-717023

Kristaloterapija je od davnina poznata kao vrlo efektna metoda u borbi protiv psihičkog vampirizma. Tu je nekoliko njih koji su se u praksi pokazali izuzetno učinkovitim:


Crni turmalin

nakit-perle-turmalin-foto-profimedia-1471892267-975851

Zaštitnik od svih loših uticaja i zračenja, crni turmalin negativnu energiju preobražava u pozitivnu. U slučaju da ima šiljati vrh, on treba da bude usmeren prema tlu ili prema spolja. Osim na ogrlici, nosite ga na narukvici, privesku ili u džepu na levoj strani tela, a smete da ga držite i pod jastukom. Čistite ga dva puta mesečno, tako što ćete ga na kratko staviti pod mlaz mlake vode. Potom ga napunite višesatnim izlaganjem suncu.

Labradorit

labradorit-dragi-kamen-foto-profimedia-1476047252-1008599

Osim predivne igre boja koje se prelivaju po njegovoj sivoj površini, labradorit krasi jaka sposobnost pročišćavanja misli, odbijanja tuđih negativnih misli i ostalih uticaja koji mogu da crpe psihofizičku energiju. Nosite ga na ogrlici pri dnu vrata, držite u ruci prilikom susreta sa psihičkim vampirom ili postavite u radnu ili dnevnu sobu. Čistite ga pod mlazom vode, a punite tako što ćete ga 24 sata izložiti sunčevoj, pa mesečevoj svetlosti.

Zeleni aventurin

zeleni-aventurin-dragi-kamen-foto-profimedia-1476047349-1008603

Poznat i kao kamen koji donosi uspeh u rizičnim poduhvatima i igrama na sreću, zeleni aventurin je povrh svega moćan zaštitnik protiv štetnih delovanja koja nas pogađaju na emotivnom nivou i ljudi u čijem se društvu osećamo isceđeno. Najbolje ga je nositi kao privezak na ogrlici koja seže do sredine grudi, područja na kojem se nalazi srce.

Gorski kristal

gorski-kristal-foto-profimedia-1476047441-1008605

Ima širok spektar delovanja protiv svih negativnosti i na glasu je kao prvak u borbi protiv štetnih uticaja. Pojačava pozitivno delovanje ostalih kristala. Treba ga držati i na prozoru ili u sredini prostorije u kojoj boravite. Očistite ga jednom mesečno pod mlazom vode i napunite ga na suncu.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...