OSTAO BEZ 2,5 MILIONA EURA: Zavela ga, ugradila silikone, popravila zube, kupila automobil i pobjegla

Stariji austrijski biznismen ostao je bez 2,5 miliona eura nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao tako da joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica.

56d8710b-8d1c-4a42-865d-13080a0a0a64-ilustracija-718x446

Susi (42) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost na šanku bio joj je superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može živjeti u samoći.

Baš nedavno mu je preminula žena, a Karl je utjehu pronašao u golfu i alkoholu zbog čega je Susi očito vrlo brzo namirisala svoju priliku.

Očajnom Karlu prodala je priču da je muž tuče te da nema novca za razvod, a Karl tu upada kao spasitelj i gospođi rješava problem kao od šale.

Uskoro su se preselili u krevet, a Susi postala je stalna gošća vile u Döblingeru. Par se uskoro vjenčao, a Susi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes E200 Coupé.

Karl je prodao svoju kompaniju 2,8 miliona eura i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa.

Sljedeći dan presretna Susi rekla je svom mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umjesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa.

Slučaj je sada na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je riječ u skupom poklonu.

Izvor: heute.atPratite nas na FB!
Lajkujte i podržite našu stranicu
×
Did you like it?
Share it on Facebook
  Pratite nas na Facebooku