Opraštali su se od svoje bebe: Onda se DOGODILO nešto nevjerovatno…

Život ovih roditelja iz Španije pretvorio se u noćnu moru kada su shvatili da je njihova bebica Bela počela da gubi kosu. Par meseci kasnije, tokom porodičnog odmora, njeno stanje se znatno pogoršalo.

Roditelji su konsultovali stručnjake iz Engleske, koji su im saopštili poražavajuće vesti. Malena Bela pati od ozbiljnih abnormalnosti mozga, a prognoza je bila strašna. Lekari su joj prognozirali još samo 18 meseci života.

Beli je dijagnostifikovan nedostatak biotina, koji je veoma važan za organizam. Biotin je vrsta vitamina, koji je neophodan za rast zdravih ćelija a njegov nedostatak je veoma retka pojava.

Za dva meseca, njeno stanje se pogoršalo…

Za nekoliko nedelja, Belino zdravlje se do te mere pogoršalo da su je u životu održavali samo aparati. Devojčicini roditelji, skrhani i beznadežni, potpisali su saglasnost da se aparati isključe. Odlučili su da svoju bebicu puste da ode na neko spokojnije mesto, gde se više neće mučiti.

Slika iznad prikazuje poslednji momenat pre isključenja aparata, kada su se roditelji opraštali od svog čeda. Držali su je čvrsto za ruke i plakali.

Lekari su isključili aparate. A onda se dogodilo čudo koje nisu očekivali! Devojčica ih je uhvatila za prste! Lekari su istog momenta odreagovali, dali su bebici kiseonik i vratili je u život.

Ispostavilo se da je Bela mali borac i pravi heroj!

Danas, 5 meseci kasnije, Beli je mnogo bolje. Njena kosa je počela da raste!

Malenoj Beli želimo zdravu i srećnu budućnost, nakon ovog teškog iskušenja koje se srećno završilo. I svim malim anđelima koji za svoj život doslovno moraju da se bore. A takvih je mnogo na ovom svetu…

Izvor: likemag.com