OPASNA SEKS IGRA “EDGEING” ZALUDILA SVIJET: Samo je za najhrabrije, ali pruža vrhunski užitak…

Želite doživjeti najbolji orgazam u životu? Ova metoda doslovno će vam promijeniti svijet.

Ashampoo_Snap_2016.01.16_09h12m24s_004_

Ako još niste čuli za ‘edging’, koji se temelji na održavanju seksualnog uzbuđenja na rubu (engl. edge – rub) i odgađanju orgazma dok na koncu naprosto ne eksplodirate, propušete mnogo toga!

Priča Pamele Madsen objavljena na Huffington postu vrlo će vam zorno dočarati i zašto je to tako. Zbog naravi priče, možda je bolje da je pročitate kada ste sami… ili s partnerom.

“Najbolji orgazam kojeg sam doživjela trebala sam čekati. Dva dana.

Kada smo ljubavnik i ja ušli u krevet, njegova ruka bila je među mojim nogama, držeći me. Tu i tamo bi samo malo pomaknuo prste, tek toliko. Dok smo gledali TV, samo bi odsutno prstima prišapnuo mojoj mačkici, draškao me. Izluđivao me. Onda je odjednom ustao po pivo i promijenio program. Jako je uživao tjerajući me da čekam. I ja sam uživala. Iščekivanje je bilo nevjerojatno.

“Sve u redu, draga?”, nasmiješio se.

Mogla sam samo stenjati. Onda je moj ljubavnik, to čudovište za orgazme, poseglo za najopasnijim oružjem u arsenalu, igračkom koja me uvijek izluđivala. Ona vibrira, škaklja i pomiče se, sve u isto vrijeme. Uključio ju je pustio da vibrira tik od mene, ne dodirujući me, a ja sam praktički jecala. I onda ju je polako počeo spuštati prema dolje. Dok nisam počela vrištati. I onda, baš prije nego što sam doživjela orgazam, poljubio me u usta i rukom čvrsto zgrabio moju vaginu dok nisam osjetila kako orgazam nestaje. Kunem vam se, bila sam spremna zaplakati kada je ugasio svijetlo.
Vrućina vlastitog tijela održavala me budnom satima. Bilo je to pravo mučenje. I jako zabavno!

Kad sam se ujutro probudila bila sam na rubu. Čim sam otvorila oči, on me čekao.

“Trebaš nešto, ljubavi?”, prošaptao je.

Jedna sam se suzdržala da ne skočim na njega. No, samo sam raširila noge i zajecala. Onda je sve opet počelo. Dovodio me do samog ruba orgazma. I na samo korak do cilja bi sve prekinuo i čekao. Pristupio bi i onda se povukao. I opet ispočetka. Bila sam u stanju poput transa ili iznimnog uzbuđenja i želje kad mi je napokon dozvolio da svršim. I tad sam mogla imati onoliko orgazama koliko sam htjela. To je bio najbolji seks ikad i jedan od najdojmljivijih orgazama u mom životu.

Suzdržavanje od orgazma je nevjerojatno ugodno. To je vrlo pametan način za korištenje tzv. Erotske jednadžbe: Prepreka (hoću li smjeti doživjeti orgazam?) + Zabrana (Bolje da ne svršim dok ova igra ne bude gotova, a preklinjanje nije nimalo feministički!) + Iščekivanje (Hoću li ovaj put doživjeti orgazam?) + Želja (Molim te, da ovaj put dođem do kraja!)

‘Edging’ (suzdržavanje od orgazma) postalo mi je omiljena seksualna igra i rado preporučujem ljudima da je igraju u paru ili sami. Kad sami igrate ‘edging’ okružite se omiljenim igračkama i postavite timer. Dozvolite si određenu seksualnu aktivnost samo onoliko dugo koliko je trajala i posljednji put. Kad sat zazvoni – obustavite sve! Nakon toga morate pričekati bar pet minuta prije nego nastavite. Odgađajte tako orgazam bar tri puta prije nego svršite.

Kad je najbolji seks u pitanju, ne radi se samo o genitalijama već o korištenju seksualne energije. ‘Edging’ je odličan način da postignete užitak i budete nestašni.”

Izvor: Hot.hr