Ono što je ova curica POKLONILA Djedu Mrazu rasplakalo je cijeli svijet

Rebecca Hardin primjetila ja kako je njena kćer Josie posebno uzbuđena za ovaj Božić. Kada je odvela svoju petogodišnjakinju u trgovinu i dala joj 5 dolara da si kupi igračku, Rebecca je bila oduševljena kada je njena kćer odabrala figuricu male bebe Isusa. Josie je željela napraviti vlastite jaslice.

10915108_10205069132879262_9100407809450541074_o-600x511 (1)

“Beba Isus je bio toliko mali da joj je cijeli stao u njenu malu ruku i izgledao je tako lomljivo. Ali bio je to njen novac i bila je tako uzbuđena što je imala prvi dio svoje kolekcije. Josie je bila jako pažljiva s njim i svuda ga je nosila sa sobom”, rekla je Rebecca.

Slijedećeg je dana Josie došla iz vrtića oko podne i odmah odjurila po bebu Isusa. Zatim je pitala mamu gdje je Djed Mraz. Inzistirala je kako mu mora odmah dati figuricu. Rebecca je znala kako ima jedan Djed Mraz u lokalnom trgovačkom centru, pa je odvela Josie tamo. A ono što je njena kćer zatim učinila dovelo ju je do suza.

screen-shot-2015-12-23-at-11-56-21-am-600x648

“Josie je danas dala dar Djedu Mrazu… Odvela sam je u trgovački centar jer je rekla da je jako važno da ga vidi. Druga su djeca skakala okolo i uzbuđeno govorila o tome što će im Djed donijeti. Njihovi su roditelji pričali nad njima, derali se na njih, ili ih potpuno ignorirali.”

“A Josie, u svojoj Djed Mraz pidžami, samo je tiho stajala ispred mene i pazila na bebu Isusa. Šapnula mi je ja da mora dati svoju figuricu Djedu. Pitala sam ju zašto, a ona mi je odgovorila ‘Da ga podsjetim zašto nam daje poklone za Božić i da mu zahvalim’. Moje se srce rastopilo.”

“Kako smo dolazile sve bliže, dobro sam pogledala Djeda. Djelovao je umorno i pokazivao je na svoja leđa kao da ga bole. Bio je jako prijazan prema djeci i sjedio bi nepomično i po 15 minuta dok bi mu djete govorilo što sve želi.”

“Josie mu je prišla i pokazala mu bebu Isusa. Uspjela sam čuti kako kaže da ne traži ništa, već da mu je samo htjela zahvaliti. Rekla mu je kako je lijepo što daje poklone djeci za isusov rođendan te da je figurica bebe Isusa za njega kako bi ga podsjetila zašto to radi. Čovjek se rasplakao. Prvo nisam bila sigurna, ali lice mu se zacrvenilo a oči su mu se napunile suzama. A zatim…”

12363075_10205069118918913_5560282517544800630_o-600x600

“Josi je počela pjevati Djedu božićnu pjesmu. A zatim je on zapjevao njoj! Pjevao je Tihu noć, i imao je tako prekrasan glas. Josie je zagrlila Djeda a zatim došla do mene. Ja sam plakala a fotograf je cijelo vrijeme govorio ‘Ovo je nabolja stvar koju sam ikad vidio’. Druga djeca i roditelji samo su gledali u mene, nisu bili mogli vidjeti što se stvarno dogodilo. Vidjeli su samo djevojčicu u krilu Djeda Mraza i njenu ludu mamu kako plače.”

“I to je OK. Radilo se o privatnom trenutku za kojeg sam sigurna da je blagoslovio tog čovjeka koliko je blagoslovio i mene. Bio je umoran i boljelo ga je. Nemam pojma da li je radio kao Djed Mraz jer mu je trebao novac ili je samo volio razveseljavati djecu. Ne znamo ima li obitelj ili je sam. A nije niti važno, jer znam da je danas dobio svoj blagoslov.

Josie je Djedu danas stvarno dala dar.”

Izvor: Danas.hr